Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, jelent valami előnyt, +pontot, hogyha egy pasinak van autója?
Nálam nem, de a kurv@knál biztosan:D
Egyébként akármilyen hihetetlen...engem még kifejezetten taszít a legtöbb esetben...mivel az esetek túlnyomó részében apuci és anyuci adja a lóvét a jogsira, a kocsira stb...szóval egy kis elkényeztetett gyökér a legtöbb:D
Persze tisztelet a kivételnek...van, akinek mákja van, vagy dolgozik annyit, hogy tud venni egy használt autót.
Én a Te helyedben nem is mondanám el a kiszemelt csajnak, hogy van kocsim..., mert így nem kéne attól félnem, hogy az anyagiakat nézi..., de Te tudod;)
19L
Nekem ingatlanokban vannak részesedéseim,az egyikből van jövedelmem,a többi befektetés és forgatjuk a tőkét.Ennek sztem több értelme van,mert ebből lesz zsé,és majd ráérek kocsit venni
22F
17:30
Nekem is a szüleim vették ajándékba.Akkor most én is egy "elkényeztetett kis gyökér" lennék?Megvették, visszautasítani meg csak nem fogom.
Nem dicsekszem vele soha, egy lánynak meg nem mondom el, csak azért kérdeztem mert van egy lány akinél be szeretnék vágódni, és ha megtudja hogy el tudom vinni ide-oda, kirándulni akkor esetleg az "plusz pont" -e nála, ezért így általánosan megkérdeztem:).
Megpróbálom összefoglalni.
Nem fogok azért valakivel összejönni mert van kocsija DE mivel vidéken élek, ha ő is nem itt lakik, akkor jó mert tudunk sokat, könnyen találkozni.
Nem előny, nem pont, csak szükséglet ahhoz, hogy rendszeresen találkozzunk. Viszont nekem is van jogsim, tehát ha nincs kocsija akkor sincs semmi probléma.
Ja és amíg nem volt jogsim addig is jártam olyan pasival akinek nem volt kocsija/jogsija. Nagyon szép kis kapcsolat volt. nehéz volt találkozni, de jó volt.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!