Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, jelent valami előnyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jelent valami előnyt, +pontot, hogyha egy pasinak van autója?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 17:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
:D a k*rvaknal egyértelműen , azok szóba se állnak olyannal akinek nincs.
2010. jún. 8. 17:16
 2/21 anonim ***** válasza:
ez attól is függ, hogy milyen az az autó
2010. jún. 8. 17:17
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Naná, főleg, ha jó is. mert furikázhatod őt, stb...

Volt olyan gimis osztálytársnőm, aki szóba sem állt olyan sráccal, akinek nem volt saját kocsija, és nem vitte minden reggel kocsival a suliba (megjegyzem, kb. 10 percnyire lakott a gimitől, de hát az lealacsonyító lett volna neki, ha nem egy menő pasi mellől száll ki egy menő autóból...)

2010. jún. 8. 17:17
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Hát annyiból előny,hogy könnyebben tudunk találkozni,ugyanis nekem még nincs jogsim.
2010. jún. 8. 17:18
 5/21 hennike ***** válasza:
84%

nem.

nekem eddig, csak egy pasimnak volt autója, valami menő masina. állandóan benne pöffeszkedett. volt hogy levegőzni volt kedve, megállt egy park közelében, kinyitotta az ajtót, félig kimászott belőle és ott játszotta az agyát

2010. jún. 8. 17:19
 6/21 anonim ***** válasza:
52%

Van az a mondás,ha 30 éves korodig nincs autód,utána már nem is lesz.

Szerintem életkorfüggő.

2010. jún. 8. 17:20
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nekem lenne saját kocsim, akkor se kellene olyan csaj aki csak a kocsim miatt járna velem. Az ilyen lányok megérdemelnék, hogy EGYEDÜL maradjanak, és magukba nézzenek egy kicsit. :@
2010. jún. 8. 17:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha nincs kégli, akkor legalább tudunk valahol dugni. Az jó pont.
2010. jún. 8. 17:22
 9/21 anonim ***** válasza:
40%
Mind ilyen csak nem merik bevallani
2010. jún. 8. 17:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Páromnak van autója, egy jó erős középkategóriás, még is inkább apu autójával megyünk ha menni kell valahová, nem a legjobb autó. Néha cikinek érzem vele megjelenni, pedig már nem vagyok túl fiatal, de ő el tud számolni az üzemanyaggal.
2010. jún. 8. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!