Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért enyire más kultura a keleti ember pl romák/cigányok?
Abban van némi igazság,hogy a nő alárendeltségben van a férfival szemben,olyan is előfordul,ahol erőszakosak a nővel(viszont olyan családokat is ismerek, ahol a férj a tenyerén hordozza a feleséget,a feleségé a legnagyobb tiszetelet a családban,úgyhogy olyan 60-40%-ban oszlik az elnyomott és megbecsült nők aránya), de ez nemcsak roma probléma, pl.a régi irodalomtanárnőm is beszélt arról,hogy az első férje erőszakos volt,verte.
Az egyáltalán nem jellemző, hogy nem lehet egyedül a nő,a nagynéném is egyedül nevelte fel a gyerekeit,én is az anyámmal élek együtt - csak kettesben,mindketten egyedülállóak vagyunk.
Egy a rokonnal szex dolog viszont csak egy klisé,vagy inkább rágalomnak is nevezhető,soha nem nem ismertem olyan személyt,aki a közeli rokonával feküdt volna le, sőt úgy látom még nagyon is makacsul tartja magát az a hagyomány,hogy lány/nő nem mutatkozik "hiányos" öltözetben férfirokonok előtt.Én csak olya okat tapasztalok,hogy pl.ha egy lány felvesz egy otthon egy shortot az apja rögtön rászól,hogy azonnal vegye le. Vagy egy lány miniruhában(combközépig érőben) volt a nővére barátjának a családjához és a férfiak felháborodottan beszélték, hogy miért ilyenbe jött, azt se tudták hova nézzenek, a sógorjelölt azt mondta majd elsüllyedt szégyenében.Egy nő meg anyukámnak mutatta a spagettipántos felsőjét, és mondta hogy milyen kár, nem tudja felvenni a fiai meg a férfirokonok előtt,mert szabadon hagyja a vállát. Szóval pont hogy általában talán már túlzott szemérem is van az ellenkező nemű rokonok között.
21/roma/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!