Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyi flört: ez normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi flört: ez normális, hogy ez ennyire gyakori, annak ellenére, hogy nem kelletem magam egyáltalán?

Figyelt kérdés

Konkrétan kb minden férfi kollégám flörtölget velem. :D

Értem én a viccelődéseket, meg nyilván nem veszem komolyna, -bár tudom, hogy van közüttük olyan, aki félkomolyan/komolyan gondolná-. Nagy részük kapcsolatban van, szóval inkább csak szórkazgatnak.

De tényeg sokszor lyukadunk ki a semmiből is, hogy a vége az, hogy rendesen bókolnak, vagy a már durvább, szexuálsabb töltetű megjegyzéseket teszik épp.

Most nem panaszkodni akarok, félreértés ne essék, sőt, meglep. :D

Inkább nem értem, mert más fatal, csinos csaj is van nálunk több is, de nálam mintha ez gyakroribb lenne, pedig nem öltözök és nem is viselkedek egyáltalán r_.bancosan.

Nőies vagyok, de nem kellettem magam, sőt, visszagofott és kifinomult vagyok.

Ezt már más kolléganőm is megjegyezte, hogy észrevette, hogy sokaknak "akarnának" így viccesen.

Én veszem a poénokat is, csak nem értem, hogy ha nem öltözöm vagy viselkedem könnyűvérűen, miért hozom elő iylen gyakran ezt náluk, mert mondom, inkább visszafogott vagyok.

2018. febr. 23. 19:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Valaki nem tud eladó lucfenyőt?
2018. okt. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!