Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tartotok lúzer, és mit férfias viselkedésnek?
16:09
Vegyél magadnak te házat meg kocsit!
Első vagyok:
Az anyagi biztonság megteremtése a pasi dolga!
Nekem is az a véleményem, hogy egy pasi keressen többet, mint egy nő DE, engem ne tartson ki senki ! attól még ugyanúgy lehet saját házam, kocsim stb., hogy a párom biztosítani tudja mindezt !
Nálam az a férfias, ha egy kapcsolatban a férfi az férfi , "irányít", ő hordja a nadrágot, nem én ! remélem értitek !
A lúzer számomra az akit én irányítok és én hordom a nadrágot és nem szeretem a tutyimutyi pasikat!
túl feminista lennék...?? persze, egy a férfi keressen többet a nőnél, de én nem engedném, hogy engem bárki eltartson. inkább szeressen.
elég tág a válaszok lehetősége a kérdésedre... lúzer a szememben az, aki nem mozdul ki, görnyedt a háta, nem mer a lányokkal beszélni. a férfi onnantól kezdődik, hogy mer kezdeményezni, tisztában van önmagával, nem kajtat utánam, hanem egy kicsit kéreti magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!