Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általában csak az igénytelen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában csak az igénytelen, nyomi férfiak ellenzik a sminket, ugye?

Figyelt kérdés
Ez a személyes tapasztalatom. Normális, helyes pasik sose akadtak fent azon, hogy sminkelem magam. Igényesebb pároknál is mindig azt látom, hogy a lány valamennyire ki van sminkelve (persze nem akkor, ha csak bevásárolni ugranak el).
2018. febr. 22. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én igénytelen, nyomi férfi vagyok, és nekem tökmindegy, mit csinál magával a leányzó, csinálja azt, ami jólesik neki.

(amúgy meg inkább a szimpatikus belsővel rendelkező nők jönnek be, ez meg nagyban kiül a külsőre is)

2018. febr. 22. 14:35
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Az én barátom kifejezetten helyes, izmos, magas, és gyűlöli a sminket. Én elég ritkán sminkelek, többek között ez tetszett meg neki. Mindent utál, aminek mű hatása van. Láttam az exeit képeken, ők is természetes lányok voltak.
2018. febr. 22. 15:13
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
"Szépíteni a valóságot" - ez mit jelent? Mert én a valóságban szőrös vagyok, mint a jeti, orvos látott, normális. A valóságban a seggem plöttyedt, a kerekségéért is teszek.
2018. febr. 22. 16:49
 24/26 anonim ***** válasza:
56%
Így van!
2018. febr. 22. 21:12
 25/26 anonim ***** válasza:
10%

Én azt tapasztaltam, hogy az igényesek nem jönnek olyannal össze, akik sminkelnek.

Szóval... Ki milyen körökbe él. Te mást hívsz igényesnek, én az igényeseket.

2018. febr. 23. 10:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Én, mint kifejzeteten jóképű férfi mondom tenéked, hogy néha nézz tükörbe, te otromba csótány. :)

Azért ellenzem a sminket, mert több száz (néha több ezer) vegyszer van benne, ami arra tök jó, hogy elrontsa a bőrödet, meg ilyen-olyan károkat okozzanak. Meg arra is, hogy aztán 22 évesen veszed a fiatalító krémet, mert úgy nézel ki, mint 70 éves nagyanyád. :-)

Semmi sem szebb egy smink nélküli lánynál, aki valóban szép (nem, nem 10/10-es, hanem szép. Átlagos szép, cuki, ilyenek).

2018. febr. 23. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!