Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában csak az igénytelen, nyomi férfiak ellenzik a sminket, ugye?
Én igénytelen, nyomi férfi vagyok, és nekem tökmindegy, mit csinál magával a leányzó, csinálja azt, ami jólesik neki.
(amúgy meg inkább a szimpatikus belsővel rendelkező nők jönnek be, ez meg nagyban kiül a külsőre is)
Én azt tapasztaltam, hogy az igényesek nem jönnek olyannal össze, akik sminkelnek.
Szóval... Ki milyen körökbe él. Te mást hívsz igényesnek, én az igényeseket.
Én, mint kifejzeteten jóképű férfi mondom tenéked, hogy néha nézz tükörbe, te otromba csótány. :)
Azért ellenzem a sminket, mert több száz (néha több ezer) vegyszer van benne, ami arra tök jó, hogy elrontsa a bőrödet, meg ilyen-olyan károkat okozzanak. Meg arra is, hogy aztán 22 évesen veszed a fiatalító krémet, mert úgy nézel ki, mint 70 éves nagyanyád. :-)
Semmi sem szebb egy smink nélküli lánynál, aki valóban szép (nem, nem 10/10-es, hanem szép. Átlagos szép, cuki, ilyenek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!