Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nyomul a barátomra egy munkatársnője, amikor tudja, hogy velem van kapcsolatban?
Mert pofátlan. A barátoddal akkor nem beszéltél erről?
31/f
Mutatom a mozdulatsort.
A félre dugáshoz 2 ember kell. Hiába akarja a munkatársnő, ha a pasid nem vevő rá vagy tart egy határt.
Nekem is van 2 olyan munkatársnőm, akiknek tudom h tetszem és tudtomra is adják, érintések, "szeretsz?" kérdések, stb. Én érzékeltetem velük h szivesen barátkozom velük és szivesen vagyok a társaságukba, de ennyi. Tudják és nem is úgy nyomulnak h megszerezzenek. De tudom h félreérthető, mert az én páromnak sem tetszik h "nyomulnak".
Pasidon múlik h behálózható e.
Az előző jól gondolja. Kettőn áll a vásár
Egy jó, kiegyensúlyozott kapcsolatban az embert ostromolhatja akárki, úgysem megy bele. Saját tapasztalat....😀
Te csak a kapcsolatotokkal, kettőtökkel foglalkozz. Ha az jól működik, nem lesz oka félrelépni. Hagyd, a párod hadd kezelje a helyzetet, ha nincs konkrét, megalapozott okod a bizalmatlanságra, akkor bízz benne.
Bármilyen formában harcolsz a csaj ellen, csak neki segítesz. Csak úgy tehetsz ellene, ha NEM fogod fel versenyhelyzetként vagy harcként és nem mész bele.
Ja, és ne csak ne mutasd ki. Ne is foglalkozz vele.
Azt mindenképpen jól teszed, hogy nem mutatod ki, jó hogy van erőd megállni. Szerintem bízz a pasidban, mert 2 emberen múlik. Ha hármasban összefuttok akkir legyél fizikai kontaktban a barátoddal, lássa, hogy "birtoklod", öleld át, sokat érj hozzá, szó szerint állj közéjük.
Ekkor 2 lehetőség van: vagy visszavesz vagy még jobban rákapcsol és ezzel már elárulja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!