Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Aki 106kg nem izom hanem háj. Legfőképp csak a hasán látszik..

Este horkol,köhög amikor alszik(gondolom a sok cigi miatt) napi 2 doboz,pukizik.

Kissé parasztosan beszél. A slicce állandóan lent van. Emelgeti a hangját. Több napig képes ugyan abban az alsó nadrágban és zokniban lenni. Ha valaki elmondja neki,hogy gáz akkor ő háborog.Nincs humora. Stb

Te összejönnél vele? Vagy bárki? És mit tennél,ha még ő mondana olyat neked hogy ő tűr el téged?

Vagy ki az aki egyáltalán összejönne vele?

2018. febr. 22. 11:34
1 2
 1/15 anonim válasza:
72%
Valaki érti ezt?
2018. febr. 22. 11:37
 2/15 piriiiii ***** válasza:
89%

Legyen igenyes es legyen humora. Nalam ezek alapveto dolgok.

Szoval nem, nem jonnek vele ossze.

De a leirasod alapjan meg csak figyelemre sem meltatnam, mert egy feluletes, buta ember.

2018. febr. 22. 11:38
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nyugodtan elmondhattad volna, hogy rólad van szó. Hiszen ha nem rólad van szó, akkor honnan tudod például, hogy milyen gyakran cseréli a gatyáját és hogy pukizik. Szóval elég nyomi a kérdés.
2018. febr. 22. 11:45
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az mindegy,most hogy kiről van szó.
2018. febr. 22. 11:47
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem.

De nem is értem a kérdést, komolyan azt hiszed van bárki akinek ez az álompasija?

2018. febr. 22. 12:04
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem hiszem hogy bárkinek ő lenne az álom pasi,de csak lenne olyan aki összejönne vele,nem?

Hosszútávon ezt meddig lehet elviselni?

2018. febr. 22. 12:06
 7/15 anonim válasza:

A horkoláson kívül egy dolog nincs benne, ami nálam ne lenne kizáró tényező :D

Ki az, aki akár csak egy napig is elviselne egy ilyen embert?

2018. febr. 22. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek ,hogy bárki összeállna vele mert lássuk be amit itt leírtál az alapján igénytelen és a többit már nem is firtatnám.. Nekem eszembe nem jutna egy ilyen emberrel még barátkozni sem nem ,hogy összeállni vele .. ha nem igazán birja az őszinteséget sztem akkor nem is igazán törekszik arra ,hogy jobb legyen .
2018. febr. 22. 12:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem,az olyan férfi aki nem tud viselkedni,ilyen gusztustalan szokásai vannak szóba se jöhet.Meg inkább az értelmiségi beállítottságú férfiak jöhetnek számításba.A parasztos beszéd,meg beszólások irritálnak.
2018. febr. 22. 12:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Férfiként is utálom az igénytelen, paraszt, buta embereket. Én hülyére pofoznám ezt a senkiházit.
2018. febr. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!