Összejönnétek egy ilyen emberrel?
Egy olyan emberrel összejönnétek aki másfél évet ült fogházban?
A története annyi, hogy nagyon rossz anyagi körülmények között éltek szüleivel, illetve kölcsönük is volt. Dolgozott, de az kevés volt, illetve szülei közül egyikük folyamatos ápolást igényelt, így a másik otthon volt vele mindig, és csak támogatást kaptak.
Kirabolt emiatt két kisboltot, de nem bántott senkit illetve a pénzt sem alkoholra vagy ilyesmire költötte, hanem számlákra, ételre stb.
Megbánta nagyon a tettét, mikor megismertem utána pár héttel mesélte el a történetet, nem akarta titkolni előttem, először én is gondolkodtam rajta, de én megértem, mármint olyan értelemben, hogy kilátástalan volt a helyzete és amiatt tette, hogy ne kerüljenek az utcára szüleivel.
Nem bántott senkit közben.
Mára van viszonylag jól fizető állása, illetve rendeződtek a dolgai.
Alapvetően kedves, aranyos ember nagyon, és könnyen lehetne köztünk akár komoly kapcsolat is.
Eddig csak úgy beszélgettünk mint két ismerős vagy barát, de tegnap egy csokor virág társaságában hívott, hogy menjek el vele a hétvégén vacsorázni, igent mondtam neki, és érzem is, hogy mik a szándékai, csak nem tudom, hogy hagyjam, hogy engem is az érzéseim vezessenek, vagy finoman inkább rávezessem, hogy barátok maradjunk.
Igazából azt nem tudom még, hogy szülőknek is miként lehetne ezt elmondani, mert titkolni semmiképp sem akarnám.
Szívem szerint én folytatni szeretném a dolgot.
Én 21 vagyok Ő 26 éves.
Elsősorban lányok/nők válaszát várom, de persze mindenki véleményét szívesen fogadom.
Én igen.
Minden emberben van gonoszság és jóság. A kérdés, hogy milyen arányban, de senki sem tökéletes. Vannak valóban rossz emberek akik sosem ültek és nem is fognak. Mindenkinek meg van a saját története, mindenkit egy bonyolult eseménysorozat vezet el oda, ahol tart. Ha ezeket ismernénk, mindenkit meg lehetne érteni. Valaki minél kevésbé gondol ebbe bele, annál ítélkezőbb. Én nem ítélném el, sőt ugyanolyan embernek gondolom mint bárkit.
Szintén 21l
Mindenki követ el hibákat. Teszem fel a kérdést, mi lenne ha azt vallotta volna be, hogy az előző komoly kapcsolata alatt viszonya volt valakivel. Ezzel lehet, hogy épp egy embert bántalmazott lelkileg. Miért lenne rosszabb, ha eltulajdonított pár koszos papírt egy kasszából?:) Szerintem ez elgondolkodtató.
Adj neki egy esélyt, ha tényleg úgy érzed lehet köztetek valami.
Bár férfiként válaszoltam, remélem segítettem kicsit.
Süt a soraidból, hogy szeretnéd vele megpróbálni. Próbáld meg.
Én személy szerint nem kezdenék ilyen emberrel, mert előítéleteim vannak, de ezt tudom magamról.
30/N
Próbáljátok meg. Azt úgyis látod már most, hogy jó ember vagy sem, idegbajos vagy sem. Ha valami negatívat tapasztalsz, elhagyhatod bármikor.
Egy csomó olyan embert ismerek, akik nem követtek el bűncselekményt, mégis nagyon szar alakok, nők és férfiak egyaránt.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!