Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg ekkora szemétség? Lefeküdni egy csajjal aki szerelmes belém?
Szal van egy csaj, aki eléggé belém van esve pár hónapja. És iszonyat jól néz ki és összejárunk néha dugni :P És azt mondta a legjobb haverom, hogy ez rohadt nagy szemétség és hogy én játszok a csajjal :O De ez nem igaz mert én sose ígértem semmit neki, nem mondtam, hogy összejövünk, vagy együtt leszünk, én mindig is mondtam, hogy ez nekem csak dugás és kész. Nem vertem át! Ez most szemétség? Vagy mi ez? Mit kellene csinálnom? Baromi jó csaj :X
F
Ha annyira baromi jó csaj miért nem akarsz tőle komolyabbat?Meg még mást is dugsz közbe, akkor mégsem annyira jó -.-
Ez téged azért nem zavar?Egyszer úgyis akarsz vkivel komolyat, és miylen híred lesz..:P
Naés akkor mivan ha dugsz ezzel is meg azzal is?Ha jó neked...csináld...de az ilyenek mindig ráb.sznak egyszer...
végén összeszedsz vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!