Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rockot és metált kedvelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rockot és metált kedvelő nőkkel kezdenétek vagy alapból kizáró ok?

Figyelt kérdés
Meglátszik az öltözködésén is, de nem igénytelen színes hajra, szakadt ruhákra, túlméretezett bandás pólókra és férfias bakancsra kell gondolni.

2018. febr. 19. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vékony?
2018. febr. 19. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Talán még pozitívum is mert én is ilyen vagyok de semmiképp sem a zenei ízlés és szubkultúrák alapján választanék párt magamnak.
2018. febr. 20. 00:23
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Nálam előny, mert nekem is hasonló az ízlésem.
2018. febr. 20. 07:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom rockot és metált kedvelő férfiak körében ez nem kizáró ok. Mint ahogy a rockot és metált kedvelő nő is hasonló kaliberű pasit akar, akkor innentől kezdve nem tökmind1 mit szól egy "diszkós"?
2018. febr. 20. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jelent gondot, én is inkább rockot hallgatok.

Általában ruha+blezer+martens van rajtam.

Nem értem, hogy ez miért lenne kizáró ok.

2018. febr. 20. 09:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Mivel én is kedvelem, még örülnék is neki.

De ez nem számít igazából, ami fontos az a belső, és hogy külsőleg bejön e.

2018. febr. 20. 11:38
 17/19 Clay Morrow ***** válasza:
Naná, hogy kezdenék.
2018. febr. 21. 22:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Gipsy vagyok es rocker csajt cuccolnek .. :p
2018. febr. 21. 22:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem is nagyon keresgélek más zenét kedvelők között... nem kizáró ok, de örülök, ha járhatunk együtt koncertre és legalább részben fedi egymást az ízlésünk. Amúgy rajtam sem látszik túlzottan, maximum a fekete imádaton, vagy ha olyan kedvem van, de azt veszek fel amit akarok, nem a zenei ízlésem határozza meg :D Tény, hogy azért ez kicsit megszűri a jelentkezők listáját, de volt és van is barátom, tehát nyilván nem zárja ki mindenkinél:D akinél meg igen, azzal jobb is, ha nem kezdesz :D
2018. febr. 25. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!