Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más vajon milyen képet kap rólam ha ezt elmesélem?
Anyamat mindig csalta apám es egyszer egy 19 evvel fiatalabb nönek sikerult apámat végképp elcsabitani .
Hogy bemutassam apámnak h ez egy téves döntés es h bosszantsam , felszedtem en is egy 19 evvel idösebb pasast , akivel vegul komolyra fordult akaratomon kivul es felesegul vett .
Ezt hogy lehet elmondani masoknak ?
Milyen ember benyomasat keltem?
"komolyra fordult akaratomon kivul es felesegul vett ."
Már ne haragudj, de tudtommal itthon a kényszerházasság már nem divat. Mi az, hogy akaratodon kívül? -.-"
Amúgy elég érdekes szituáció, én nem lennék rá büszke.
24/F
Azért mert hajlékony az elveid, hiszen abszurd akkor tartotta az apád kapcsolatát és mégis ugyanott kötötték ki.
Vagy inkább azért, mert nem riadsz vissza tisztességtelen eszközöktől sem, ha az igazad akarod bizonygatni, mert gondolom a férjed nem tudott róla, hogy ő csak eszköz az apád idegesítéséhez. És ez nem túl szimpatikus dolog. Kicsinyes és talán kicsit őrült.
*hajlékonyak az elveid
**abszurdnak tartottad, mégis ugyanott kötöttél ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!