Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más vajon milyen képet kap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más vajon milyen képet kap rólam ha ezt elmesélem?

Figyelt kérdés

Anyamat mindig csalta apám es egyszer egy 19 evvel fiatalabb nönek sikerult apámat végképp elcsabitani .

Hogy bemutassam apámnak h ez egy téves döntés es h bosszantsam , felszedtem en is egy 19 evvel idösebb pasast , akivel vegul komolyra fordult akaratomon kivul es felesegul vett .

Ezt hogy lehet elmondani masoknak ?

Milyen ember benyomasat keltem?

2018. febr. 17. 13:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
25%
Olyannak, aki beleszól más felnőtt életébe.
2018. febr. 17. 13:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha elmeselem random új / régi ismerösöknek , ez hogyan fest ?
2018. febr. 17. 13:20
 3/20 anonim ***** válasza:
Bocs,de én nem tárgyalom ki a magánéletemet,de te tedd nyugodtan ha mások véleménye érdekel.
2018. febr. 17. 13:25
 4/20 anonim ***** válasza:
48%

"komolyra fordult akaratomon kivul es felesegul vett ."

Már ne haragudj, de tudtommal itthon a kényszerházasság már nem divat. Mi az, hogy akaratodon kívül? -.-"

Amúgy elég érdekes szituáció, én nem lennék rá büszke.

24/F

2018. febr. 17. 13:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam h akaratomon kivul elvett felesegul , hanem h nem terveztem de komolyra fordult , de gondoltam h ezen lesz egy szörszalhasogató aki fennakad
2018. febr. 17. 13:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Hát kicsit groteszk tényleg. De nem feltétlen elítélendő. Szerintem érdekes is, mókás valahol. Persze sokak meg makk fejjel néznének rád és elítélnének szóval embere válogatja. Ha tippelnem nagyobb lenne az elítélő emberek aránya.
2018. febr. 17. 13:45
 7/20 anonim ***** válasza:
tippelnem kéne*
2018. febr. 17. 13:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Aki elitél , miert tenné? Ez érdekel csak
2018. febr. 17. 13:48
 9/20 anonim ***** válasza:

Azért mert hajlékony az elveid, hiszen abszurd akkor tartotta az apád kapcsolatát és mégis ugyanott kötötték ki.

Vagy inkább azért, mert nem riadsz vissza tisztességtelen eszközöktől sem, ha az igazad akarod bizonygatni, mert gondolom a férjed nem tudott róla, hogy ő csak eszköz az apád idegesítéséhez. És ez nem túl szimpatikus dolog. Kicsinyes és talán kicsit őrült.

2018. febr. 17. 13:51
 10/20 anonim ***** válasza:

*hajlékonyak az elveid

**abszurdnak tartottad, mégis ugyanott kötöttél ki

2018. febr. 17. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!