Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenkire azt mondja, hogy "dagadt g. ci meg hasonlók, akkor rólam is ezt gondolja?
Igaziból nem vagyunk egy pár azthiszem, de nálam van nagyon sokat (hetente 3-6 alkalommal simán nálam alszik), néha szexelünk, néha nem... sétálunk, beszélgetünk stb...
Egyre gyakrabban hallom tőle, hogy lekövérez valakit, azt mondja hogyha ideges valakire, hogy "dagadt g. ci" meg ilyesmi (persze túlsúlyosak, de...nah..akkor se ez a módja). Én sem vagyok egy vékony alkat, akkor lassan nekem is ezt fogja mondani? (így ismert meg, ahogy most is vagyok)
Szexszel fizetsz? Erdekes.
Eleg bunko ez a pasi. Igen, lehet rolad is ezt mondja a haveroknak, ha a hozzad hasonlo alakra ezt mondja.
Szóval segít, te meg cserébe szexelsz vele?
Ne is haragudj, de tudod, minek nevezik, aki valami juttatás ellenében nyújt szexuális szolgáltatást? Na, pontosan annak tart téged a srác.
Hát neméppen. :D jól kiforgatjátok, amit írok.
Nem anyagilag segít, hanem apróságokra.
Nem annyiból áll a viszonyunk, hogy szexelünk, ez volt a lényeg. Éshogy ez nem az ingyenszex kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!