Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenkire azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenkire azt mondja, hogy "dagadt g. ci meg hasonlók, akkor rólam is ezt gondolja?

Figyelt kérdés

Igaziból nem vagyunk egy pár azthiszem, de nálam van nagyon sokat (hetente 3-6 alkalommal simán nálam alszik), néha szexelünk, néha nem... sétálunk, beszélgetünk stb...

Egyre gyakrabban hallom tőle, hogy lekövérez valakit, azt mondja hogyha ideges valakire, hogy "dagadt g. ci" meg ilyesmi (persze túlsúlyosak, de...nah..akkor se ez a módja). Én sem vagyok egy vékony alkat, akkor lassan nekem is ezt fogja mondani? (így ismert meg, ahogy most is vagyok)

2017. szept. 18. 15:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyi biztos, hogy hülye, bunkó, és eszetlen, ha ez alapján ítél emg valakit, plusz olyan mocskos a szája, hogy gusztusom nem lenne megcsókolni.
2017. szept. 18. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen férgekkel össze sem feküdnék, ha nő lennék.
2017. szept. 18. 15:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
amíg ingyen numera vagy neki, addig nem
2017. szept. 18. 15:54
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem mondanám ingyennek, mert nagyon sokat segít, bár nem szoktam kérni. Meg nem is szeretek segítséget elfogadni, ha nem adok semmit.
2017. szept. 18. 15:56
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szexszel fizetsz? Erdekes.

Eleg bunko ez a pasi. Igen, lehet rolad is ezt mondja a haveroknak, ha a hozzad hasonlo alakra ezt mondja.

2017. szept. 18. 16:00
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Szóval segít, te meg cserébe szexelsz vele?

Ne is haragudj, de tudod, minek nevezik, aki valami juttatás ellenében nyújt szexuális szolgáltatást? Na, pontosan annak tart téged a srác.

2017. szept. 18. 16:03
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Szóval egy dagadt qrva vagy?
2017. szept. 18. 16:04
 8/19 A kérdező kommentje:

Hát neméppen. :D jól kiforgatjátok, amit írok.

Nem anyagilag segít, hanem apróságokra.

Nem annyiból áll a viszonyunk, hogy szexelünk, ez volt a lényeg. Éshogy ez nem az ingyenszex kategória

2017. szept. 18. 16:08
 9/19 A kérdező kommentje:
amúgy kb 4-5 napos "probléma".
2017. szept. 18. 16:14
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem biztos, hogy rád is ezt mondaná, de hogy a személyiségéről baromi sokat elmond az is biztos.
2017. szept. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!