Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenkire azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenkire azt mondja, hogy "dagadt g. ci meg hasonlók, akkor rólam is ezt gondolja?

Figyelt kérdés

Igaziból nem vagyunk egy pár azthiszem, de nálam van nagyon sokat (hetente 3-6 alkalommal simán nálam alszik), néha szexelünk, néha nem... sétálunk, beszélgetünk stb...

Egyre gyakrabban hallom tőle, hogy lekövérez valakit, azt mondja hogyha ideges valakire, hogy "dagadt g. ci" meg ilyesmi (persze túlsúlyosak, de...nah..akkor se ez a módja). Én sem vagyok egy vékony alkat, akkor lassan nekem is ezt fogja mondani? (így ismert meg, ahogy most is vagyok)

2017. szept. 18. 15:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy haverom, aki mondjuk úgy, gömbölyded lánnyal fekszik össze néha és nekem mindig újságolja, hogy voltam a csajnál. Kérdezem melyiknél? Hát, a daginál. Szóval igen, létezik ez effektus. Meg mindig hangoztatja, hogy nem lenne rossz csaj, ha lefogyna.
2017. szept. 18. 16:40
 12/19 A kérdező kommentje:
:/ ez elég rosszul hangzik.
2017. szept. 18. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen pasival akkor sem feküdnék össze, ha nádszál karcsú lennék.
2017. szept. 18. 18:45
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen, tudom...itt senki se fekszik le szerelem nélkül, nős férfival szerelem esetén sem... senki se szexel olyannal, aki eltér a normáktól...stb.

És nem is nektek kell vele lefeküdni. :D

Csak azért motoszkál bennem, hogy velem kapcsolatban is eszébe jut ez? Bár megbántani sose bántott meg ilyesmivel és eddig sose.mondott ilyesmit, ez új dolog nála.

2017. szept. 18. 19:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy mondás: "Aki neked pletykál, az rólad is fog."

Szóval ja, a hátad mögött téged is kibeszél nagy valószínűséggel.

21/L

2017. szept. 18. 20:06
 16/19 A kérdező kommentje:

Így történt:

Bementünk a boltba. Egy nő volt a kiszolgáló, benn ült 4 férfi.

A nő elég bunkó volt meg nem is ránk hanem a férfiakra figyelt. Ez eléggé felhúzta és elkezdte szidni.

Pl. a barátairól sose mond ilyent, pedig azok se izmos, kockahasú férfiak... stb.

2017. szept. 18. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Hogy megnyugtassalak, nálam is van olyan, hogy kihoznak a sodromból és ilyeneket gondolok, ha ezt tudom épp ráhúzni, mert más nem jut eszembe hirtelen. Viszont ha valakihez vonzódom, biztos nem dumálnék róla ilyeneket a háta mögött sem. Szerintem emberfüggő.
2017. szept. 18. 22:41
 18/19 anonim ***** válasza:
A férfiak egymásról ritkán mondanak ilyet, ezt fenntartják a nőknek. Te szakítottad, te szagold. Sok boldogságot.
2017. szept. 19. 06:18
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:

Valószínűleg ezt gondolja rólad is igen,amennyiben te is kövér vagy.

Amúgy meg minek van egyáltalán olyan közeli ismerősöd, aki így beszél másokról lol? :D

Nekem a barátaim közül se beszél így senki, mert nem barátkozok parasztokkal :D

2017. szept. 19. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!