Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg róla, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg róla, hogy ritkábban találkozzunk? N/23

Figyelt kérdés

Már pár hónapja ismerem ezt a férfit, nagyon sokat találkozunk és csinálunk közös programokat. 2 hónap pár napja ismerem. Csók már volt petting csak mostanában pár nappal ezelött volt először. DE! Mi úgy kezdtünk el ismerkedni,hogy mondtam neki,hogy párkapcsolatot nem szeretnék. Max ilyen "lazább" kapcsolatot. (Nem nyitott kapcsolat) Néha közös vacsi,heti egy két találkozó meg szex. Nekem ennyi bőven elég most. Nem másért..de nem akarok összeköltözni,mindennap együtt lenni, stb. És nagyon belefolyni sem akarok a magánéletébe. Nem mert nem érdekel..söt! Minden ami vele kapcsolatos az érdekel!!! De nem akarok nagyon szoros kapcsolatot kialakítani vele. És ezt tudja,de szerintem legyintett az egészre egyet. Mert én tartom magam ahhoz amit mondtam,de ő elkezdett panaszkodni,hogy neki kevés most a heti 2_3 találkozó. Igaz az elején tényleg sűrűbb volt a találkozás (hétvégén is) de nem akarom ennél jobban komolyítani a kapcsolatot. És eleve most sokkal több a dolgom. (Munka,suli,tanulás)

Aztán most amikor utoljára találkoztunk akkor veszekedtünk ez miatt.

Ez most hogyan lehet helyrehozni? Nem akarok vele "szakítani",mert eddig jól éreztem magam vele és szeretem is már.

N/23 F/26

2018. febr. 16. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
#10 És férfiakból tudod mennyi ilyen van? Elkeserítő. Mindig csak a két véglettel találkozom: vagy teljesen rám akar cuppanni valaki rögtön az elején, vagy kb csak hétvégente szakít időt rám.
2018. febr. 16. 14:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiégett. Csak nem vagyok kétségbeeset..
2018. febr. 16. 14:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondim, hogy nem értem, hogy néhány "válaszban" miért kell a kérdező személyét minősítgetni.

A legelején lefektették a szabályokat. Ez így korrekt. A srác elfogadta. A kérdező tartotta, tartja is magát hozzá. A srác pedig többet szeretne. Hol itt a hülyítés?

És csak 2 hónapja vannak "együtt", nem várható el, hogy minden nap együtt legyenek, van rajta kivűl is élete, munka, suli. Ez nem laza kapcsolat, hanem nem egymásra akaszkodás. Nyilván idővel mélyülhet, de nem kell egyből egymás sheggében lenni.

Kérdező, a kérdésedre válaszolva:

1) ha szereted, akkor megpróbálhattok kompromisszumot kötni: te kicsivel többet foglalkozol vele, kitolod a hátárokat, ő pedig beéri azzal és nem követelőzik többet

2) emlékezteted az ismerettségetek elején kötött KÖZÖS megállapodásotokra

3) "szakítasz"

2018. febr. 16. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, de nekem pont ilyen lenne az álomnő. Kár, hogy kevés van belőletek.
2018. febr. 16. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem az érdekel, hogy mi volt az okozata annak, hogy direkt így akarod alakítani a kapcsoaltodat?

Azt írod, nem akarsz szorosan a magánéletébe kapcsolódni, pedig érdekel mi van vele és a magánélete. Meg szereted is.

Szar előző akpcsolat?

2018. febr. 16. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha eleinte többet találkoztatok és tudatosan ritkítod a találkozók számát az a kapcsolat egyértelműen visszafejlődik. Ha ezta viselkedést megindokolod a másik félnek, hogy neked bizony tanulnod, dolgoznod kell és legyen rá tekintettel, akkor időlegesen ez működhet, de nem túl sokáig, max 1-2 hónap.

Ha már eljutottatok odáig hogy összekaptatok emiatt és gondolom te arra hivatkoztál, hogy még az elején elmondtad hogy részedről nem lehet semmi komoly, akkor semmi jóra ne számíts, szerintem nem te fogsz vele szakítani, hanem ő fog téged elhagyni, mert neki valódi társra van szüksége.

Hogy lehet helyrehozni? ha megérti a problémádat és tovább keresi a társaságodat, akkor kell valami szisztéma ami alapján tud tervezni és biztosítsad afelől, hogy próbáltok ezen változtatni. Ha nem keres, akkor ennek a kapcsolatnak annyi.

2018. febr. 16. 21:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!