Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg róla, hogy ritkábban találkozzunk? N/23
Már pár hónapja ismerem ezt a férfit, nagyon sokat találkozunk és csinálunk közös programokat. 2 hónap pár napja ismerem. Csók már volt petting csak mostanában pár nappal ezelött volt először. DE! Mi úgy kezdtünk el ismerkedni,hogy mondtam neki,hogy párkapcsolatot nem szeretnék. Max ilyen "lazább" kapcsolatot. (Nem nyitott kapcsolat) Néha közös vacsi,heti egy két találkozó meg szex. Nekem ennyi bőven elég most. Nem másért..de nem akarok összeköltözni,mindennap együtt lenni, stb. És nagyon belefolyni sem akarok a magánéletébe. Nem mert nem érdekel..söt! Minden ami vele kapcsolatos az érdekel!!! De nem akarok nagyon szoros kapcsolatot kialakítani vele. És ezt tudja,de szerintem legyintett az egészre egyet. Mert én tartom magam ahhoz amit mondtam,de ő elkezdett panaszkodni,hogy neki kevés most a heti 2_3 találkozó. Igaz az elején tényleg sűrűbb volt a találkozás (hétvégén is) de nem akarom ennél jobban komolyítani a kapcsolatot. És eleve most sokkal több a dolgom. (Munka,suli,tanulás)
Aztán most amikor utoljára találkoztunk akkor veszekedtünk ez miatt.
Ez most hogyan lehet helyrehozni? Nem akarok vele "szakítani",mert eddig jól éreztem magam vele és szeretem is már.
N/23 F/26
Csak annyit mondj hoyg túl gyors a tempó, vegyen vissza mert szakítás lesz ha nem.
Ha megérti meg ha nem akkor lapát.
Teljesen megértem az álláspontodat. Nekem volt olyan kapcsolatom, hogy már a második együttlét után be akart mutatni a családjának, meg tervezgette a közös jövőnket.
Aért ismerjük már meg jól egymást mielőtt eljegyem.
Nem akarok nyitott kapcsolatot. Az teljesen más azért és én nem akarok mellette mást. Csak nem szeretnék nagyon belefolyni a magánéletébe. Nem szeretném megismerni a szüleit. Engem ő érdekel és nem a szülei! Nem tudom meddig maradunk együtt,de én nem szeretnék családot látogatni.( Ezt is mondtam neki az elején. Mindent közöltem vele!! ) Összeköltözés? Erről meg majd 3-4 év múlva lehetne téma komolyan. De pár hónap 1 év másfél év után nem szeretnék összeköltözni.
Nekem csak arra lenne szükségem,hogy kevesebbet találkozzunk. Heti két három találkozó amikor fél vagy akár egész nap vele lehetek az bőven elég. És még megunni sem fogjuk egymást. Időm is lesz programot szervezni stb. És másra is lesz időm mindig. Munka,suli és a barátaim. Nem..nem fontosabbak a barátaim,de ha mindennap együtt lennék a barátommal meg nagyon szoros lenne a kapcsolatunk akkor ez lenne. " ne menj kérlek velük" "elhanyagolva érzem magam" stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!