Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok nem borotválkozik meg?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem akarom,hogy minden nap borotválkozzon,de néha rettentően zavar,hogy szúr,meg szerintem sokkal helyesebb is amikor sima a bőre. 1000szer mondtam már neki,de csomószor rá kell szólni.

Velem van a gond?

2018. febr. 15. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de sajna csokolozasnal nagyon erzekeny vagyok ra es ha megszurja a szam korul a bort, akkor jo esetben csak napokig piros, rosszabban meg kijon rajta a herpesz:/
2018. febr. 15. 23:05
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

Jól áll neki, engem nem zavar.

Van egy egyéves kishercegnőnk: az ő bőre sokkal érzékenyebb. Nem akar puszit adni, mikor apa szúr. Úgyhogy apa rohan borotválkozni naponta a kedvéért. Szerintem én erre sose tudtam volna rávenni.

2018. febr. 16. 06:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Szakalas bajszos ...

Igy az lenne fura ha levagna !

Am meg ne szolj bele az az o teste te nem rendelkezel vele !

2018. febr. 16. 06:41
 14/19 anonim ***** válasza:
4-5havonta borotválkozik, géppel szépen megigazítja amikor kell.Egyáltalán nem szúr.
2018. febr. 16. 07:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem is zavar. Én utálom a borostát....el sem tudom képzelni mit lehet benne szeretni. Ronda is, szúr is...le vele! Persze ettől függetlenül, a párom pont szarik bele, hogy nekem mi a nyígom...jó ha heti 1x rá tudom venni, hogy méltóztasson már megszabadulni a csöves kinézettől.
2018. febr. 16. 08:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Az én párom nem borotvát használ, hanem gépet, azzal nyírja rövidre, és egyáltalán nem szúr, akkor sem, ha hosszabb, akkor sem, ha nagyon rövidre vágja. Én imádom mindenhogy, a szakállat is, néha volt, hogy meghagyta a kedvemért, csak igazította.
2018. febr. 16. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
59%

Én is a sima arcbőrt szeretem. De főleg azért, mert nagyon érzékeny bőröm van, és sajnos a két napos borostával már durva vörös foltokat lehet okozni a nyakamon, arcomon.

Többnyire nekem is emlékeztetnem kell, de hát ez van :)

2018. febr. 16. 10:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Jesszusom, szerintem elájulnék, ha megborotválkozna, és meglátnám :D

Szakálla van, nem szúr. :)

2018. febr. 16. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a férfi ne szóljon bele a nő kinézetébe, akkor fordítva miért igen?
2018. febr. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!