Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álszenteskednek itt a legtöbben hogy "boldogok vagyunk mert a személyiségünk a fontos"?
Közben meg mindenhol a valódi életben vagy aranyásók, vadászok vagy pedig középszerű megkeseredett átlag akik a felső 10%ot irigylik de tenni semmit nem hajlandóak ezért.
A pénz pedig igenis 90%nak a legfontosabb. Ők is kommentelnek itt vagy csak a romantikusok?
Ha olvasgatod ezt a kategóriát, az esetek többségében a felpontozott válaszok ellentettjét gondold igaznak. Itt leírnak egy csomó önámító közhelyt, de ha kimész a valóságban teljes mértékben az ellenkezőjét fogod megtapasztalni.
A kedvenc kérdésem az volt ma, hogy egy ronda pasi vajon bármikor hozzájuthat e szexhez (nem pénzért). És sorban jöttek a válaszok, hogy igen... Ja, ezért van ennyi 20 feletti szűz srác... :D
Itt a válaszolók többségének egyáltalán nincs realitásérzéke és csak azt veszik észre, ami az álomvilágukba beleillik. Ami nem, az hazugság meg amúgy is nőgyűlölő/férfigyűlölő mindenki, aki mást mer mondani...
Akkor tessék !
Számít a pénz, az életben és a párkapcsolatban is.
A pénz után jön a külső.
Harmadik helyen pedig a személyiség.
Az első kettő felcserélhető.
Igen is számít az, hogy akivel vagyok vagy lefekszem az hogy néz ki. Nem kell a luxus, de hó végén ne az legyen a kérdés, hogy eszünk-e vagy sem.
Ez miatt nem gondolom magamat sem felszínesnek sem pedig rossz embernek.
Egy átlag egészséges embernek ezek igen is fontosak.
28/F
mert kell valami amibe kapaszkodhat a csóró réteg is.
nem ekresek kimondottan jol. de nem si akarom h abbol alljon az eletem h irigyeljem a gazdagokat.
ez egy b*romsag hogy nem tesz erte. Akinek nincs otlete, es nem tezsnek a kezebe par millat h fiam vallalkozzal, nem orokol stb. kell egy jo otlet. es az vagy beut vagy nem.
amugy ha te ilyen burzsuj vagy, minek jossz die hisztizni. fogd a penzedet es vegyel emg kilora egy luxuscsajt es legyetek boldogok :D
Pénz nem boldogít de jó ha van
És itt nem több száz ezer bevételről beszélek
De jó ha tudsz mihez nyulni ha bármire szükséged van
És nem 1 hétig koplalva várod a fizetést
24N
Ha belegondolok, mit vártam el kamaszként és most is az élettől, mi az, ami igazán fontos nekem, akkor ezek jutnak eszembe: szerelem, boldog házasság, sok gyerek, kutya, macska, kertesház.
Nyilvánvaló, hogy a kertesház+sok gyerek kombóhoz kell az anyagi biztonság, hiszen az éhes szájakat etetni, a hitelt pedig fizetni kell. Szóval igen, örülök neki, hogy a férjemnek olyan keresete van, ami megengedte azt, hogy vegyünk egy házat és ne kelljen rettegnünk a hitelrészletek miatt, illetve itthon lehetek a gyerekekkel és nem kell idegronccsá válnom a munka, a háztartás és a gyerekek között rohangálva.
Viszont ha nem a férjem lenne a férjem, ha nem szeretnénk egymást, akkor megette volna a fene az egészet. És bár szeretem a házunkat és az életünket, a gyerekeimért pedig tűzbe mennék, ki merem jelenteni, hogy ha a férjem ugyanez az ember lenne, csak mondjuk tanár vagy csapos lenne, akkor inkább lemondanék a házról és beérném mondjuk 2 gyerekkel, akik mellett dolgoznék is. Ő az első, a belseje, és nem a pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!