Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet kérni azt aki fontos nekünk, hogyha szeretne valamit születésnapunkra adni, akkor csinálja meg a kedvenc ételünket?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, ha megcsinálná nekem azt az ételt amit nagyon szeretek és ritkán eszek, de sajnos nem tudom, hogy kérjem meg rá. Nagyon rossz emlékeim vannak a születésnapokról. Lehet ilyet egyáltalán kérni?2018. jan. 16. 18:06
2/10 A kérdező kommentje:
Barátnő
2018. jan. 16. 18:12
3/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Hány éves vagy, hogy ez kérdés? Olyan, mintha félnél a sajáét barátnődtől...
4/10 A kérdező kommentje:
23 leszek. Nem tudom, hogy működik az ilyen szituáció.
2018. jan. 16. 18:16
5/10 anonim válasza:
Pl hogy őszinte vagy?
"Édesem, nagyon jól esne és szeretve érezném magam, ha megfőznéd nekem a kedvenc ételemet szülinapra. Semmi másra nem vágyom, de ez nagyon jó érzés lenne és együtt megvacsoráznánk. Ez lenne a tökéletes este számomra"
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Megpróbálom így elmondani neki akkor.
2018. jan. 16. 18:55
7/10 A kérdező kommentje:
Nem jött össze.
2018. jan. 16. 22:26
8/10 anonim válasza:
7:mert? Nekem elég furcsának tűnsz, mi az, hogy nem tudod hogy kell, meg nem mered? Milyen kapcsolat ez?
9/10 A kérdező kommentje:
Szerettem volna neki egy youtube videóban megmutatni, hogy hogyan kell készíteni és kérdeztem, hogy ő meg tudná-e csinálni. Gondoltam elmondom neki utána, hogy úgy ennék. Dee azt mondta nem érdekeli a videó és fáradt hozzá.
2018. jan. 16. 23:34
10/10 anonim válasza:
Akkor meg hülyén csináltad. Nem is mondtad el neki mit szeretnél, csak egy videót akartál megmutatni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!