Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarja sok férfi eldönte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja sok férfi eldönteni a párja helyett, hogy szedjen-e fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés, ami alatt írták, hogy lehet hogy rossz ötlet a nőnek elkezdenie fogamzásgátlót szedni, mert mi van, ha a párja ellenzi a gyógyszerszedést.

Vagy sok férfi meg rá akarja erőltetni a párjára, hogy igenis szedje.

Milyen alapon akarnak beleszólni abba, hogy egy másik ember mit szed, vagy mit nem szed, mit tesz a saját testével?

(Főleg úgy, hogy nekik SOHA nem kell számolniuk se a terhesség testükre gyakorolt hatásaival, se a gyógyszer esetleges mellékhatásaival, így könnyű..)

Miért akarják ráerőltetni az akaratukat a párjukra?

Miért nem dönthet a párjuk a saját teste fölött?

(Nyilván nem arra gondolok, mikor normálisan megbeszélik, sorra veszik a pro és kontra érveket, mindketten elmondják a véleményük, hanem mikor ERŐLTETIK.)

Ezek a férfiak mit szólnának, ha a párjuk döntene helyettük, hogy menjenek vagy ne menjenek vaszektómiára?

2018. febr. 14. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Miért csak a férfiakra hegyezed ki a kérdést? Szerintem egyik féltől sem korrekt elvárás, hogy a másik védekezzen és kész.
2018. febr. 14. 15:42
 12/22 A kérdező kommentje:

Kevés olyanról hallottam eddig, hogy a nő akart volna fogamzásgátló gyógyszert szedetni a férfi partnerével, vagy épp tiltotta volna.

2018. febr. 14. 16:53
 13/22 anonim ***** válasza:

#12. Erre majd vissza térsz akkor, ha már lesz a férfiaknak is fogamzásgátló tabletta.

A csajok gyógyszerét amúgy orvosi diplomával rendelkező nőgyógyász írta fel, nem tudom ti hol éltek, hogy hülyének nézitek nemhogy a randomizált kommentelőt, de még a diplomás, több éve praktizáló orvost :D. Egy szóval nem mondtam, hogy nem szedsz amit akarsz, csak azt, hogy közösen legyen megbeszélve, le úgy is te nyeled vagy nem nyeled.

31/f

2018. febr. 14. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:

A párom gyógyszert szed, amitől a libidója is jelentősen csökkent.

Még a kezdetekben mondtam neki, hogy nem szeretném ha gyógyszert szedne, de ez az ő döntése volt.

Nem lett volna kifogásom a gumi ellen.

2018. febr. 14. 17:35
 15/22 A kérdező kommentje:

Ugyanezt gondolnám abban az esetben is, ha lenne férfiaknak való hormonális fogamzásgátló, és a nő rá akarná erőltetni, vagy meg akarná tiltani. Nem kell visszatérni rá, tudom mi lenne a véleményem.

Ha szerinted minden orvos jó orvos csak mert van diplomája és x éve dolgozik, akkor nem tudom, hol élsz...

2018. febr. 14. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
17%

Van értelme válaszolni? Vagy a szokásos szitu áll elő? Ha valaki a SAJÁT kapcsolatában elmeri mondai egy nőnek a véleményét, piros kéz? Ha a nőnekvanigazamindigésmindenkor, akkor zöld kéz?

Nem láttam még olyan kapcsolatot, ahol a férfi kijelentette volna a nőnek, hogy szedjen tablettát vagy hello. Olyat láttam, ahol a férfi közölte, hogy neki kényelmetlen a gumi és jó lenne a tabi. A gyk-s átlagnál értelmesebb emberek leültek és megbeszélték, ahelyett, hogy a #4-es és #5-ös választ lepontozta, az hagyja a fenébe a kapcsolatokat és vegyen egy háziállatot. Az való neki.

2018. febr. 14. 19:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Exem is próbálkozott vele... nos, szedtem, fél évig, csak épp a mellékhatásai mindnek jelentkeztek (szárazság, libidó off, hízás-fogyás, mikor mi), úgyhogy abbahagytam.

Több, mint fél évig nem menstruáltam aztán, meg még másfél évig hol így, hol úgy.

2018. febr. 14. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:
VAN férfiaknak fogamzásgátló vagy mi a szösz a neve :)
2018. febr. 14. 19:54
 19/22 A kérdező kommentje:

" Ha valaki a SAJÁT kapcsolatában elmeri mondai egy nőnek a véleményét, piros kéz?"

Olvasd végig a kérdést.

2018. febr. 14. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
#12: a gumival nem a férfi védekezik?
2018. febr. 15. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!