Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok nektek volt már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek volt már olyan hogy fenntartottátok egy lánnyal a beszélőviszonyt de nem akartatok kapcsolatot viszont nem mertétek a tudtára hozi?

Figyelt kérdés

Szóval úgy értem hogy mondjuk keresni minden nap a lányt...megkérdezni mi van vele,értem itt internetes beszélgetésre főleg.

Kort is írjatok ha kérhetem

2018. febr. 13. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen volt hasonló, és tulajdonképpen azért mert beleszerettem. Ez addig müködött míg nem vallottam neki szerelmet, viszont számára csak barát voltam. Ideig óráig müködőképes volt ez is, míg nem vettem észre magamon, hogy amíg képben van nálam nem lesz normális kapcsolatom. Korrektül lezártam a kapcsolatot vele, kezdetben nagyon hiányzott, de muszáj volt eltávolodnom tőle. Ezután fordult meg a helyzet és sokáig minden nap ő keresett, végén meg én voltam a furcsa meg a bunkó, hogy eltüntem, de hát mi mást tehettem volna... Ennek már vagy 3 éve (akkor 23 voltam), sokáig kerestem a választ arra, hogy miért csinálta ezt velem, igaz mai napig sem igen értem, de már nem érdekel

26/F

2018. febr. 13. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Hajjaj. A facebook ismerőseim 75% nő. Az elmúlt beszélgetéseim; 15-ből 3 fiú. Rendszeresen beszélgetek 8 emberrel. De csak egy barátnőm van. Ki lehet számolni, hogy mennyivel tartom a kapcsolatot napi szinten és mennyivel csak úgy általánosságban.

29F (de már 19 évesen is ez volt a helyzet, szerintem ez inkább karakterfüggő)

Nem értem miért furcsa, ha az ember ellentétes neműekkel barátkozik. Teljesen más dolgokról lehet velük beszélgetni. Bár ha nincs közös hobbi, akkor csak úgy elmászkálni nem szoktam egyikkel sem, mert szarrá unom.

2018. febr. 15. 12:40
 3/3 anonim válasza:
Igen,de vehlus szex lett avege,csak ugy sulhet rl a dolog dzerintem,de dzetintem mafik dzetint is.
2018. szept. 27. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!