Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenéznél egy fiatal párt, ha?
Ha megtudnád, hogy nem állnak rosszul anyagilag, de a lány folyton leárazásokról öltözködik, és még büszke is erre, simán bevallaná, hogy 1-2-3000Ft volt az adott pulcsi, farmer, póló, valamelyik egyébként is olcsó (H&M, New Yoerker) boltban.
Szóval ha lenne (forintba átszámolva) milliós összbevételük, de a lány így vásárolna, mert hogy ruhára sajnálja, az nem ér annyit, és olyanokat jelentene ki, hogy örül, hogy nem vette meg 5000Ft-ért az adott darabot, hanem megvárta, míg 1000Ft lesz, vajon mennyi lehet az előállítási költség, ha még így is profitálnak rajta? Szóval, felesleges hülye megállapítások.
Egyáltalán nem
Vannak nekem is ilyen cuccaim
Nem. Phasznak kell szezonknkent lecserelt ruhakra sokat kolteni.
Max. 10x veszek fel egy cuccot. Nem fogok ra sokat kolteni.
N
Nem nézném le, az én szememben az ésszerű takarékosság erény. Meg hát spórolni akkor kell amikor van miből.
Ez nem tévesztendő össze a fillérb...ssal; például van olyan ismerősöm aki takarékosnak tartja magát,de egy közös éttermi számla esetében fillérre pontosan kiszámolja a saját részét,az hogy mondjuk én borravalót is adtam, egyáltalán nem zavarja. Ilyenkor csak mosolygok rajta és átveszem a 3655 forintot amit szépen összeadogatott :)
Ez a legnagyobb gondod, hogy menő-e leárazáskor vásárolni?
Én azt nézem le aki olyan hülye, hogy teljes áron vesz ruhákat.
Mi is így vásárolunk a párommal, eddig eszembe se jutott volna, hogy ciki lenne. Szerintem az cikibb, amikoranyuci pénzéből vesz valaki guccsit meg minden szart mert az "menő".
22N
Forintba átszámolva? Egyes országokban 1-1,5 millió forintnak megfelelő euró az átlagfizetés, simán lehet, hogy ott szegénynek számítanak.
Én itthon keresek 1,1 milliót, és vannak ruhám a New Yorkerből. Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!