Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lenéznél egy fiatal párt, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéznél egy fiatal párt, ha?

Figyelt kérdés

Ha megtudnád, hogy nem állnak rosszul anyagilag, de a lány folyton leárazásokról öltözködik, és még büszke is erre, simán bevallaná, hogy 1-2-3000Ft volt az adott pulcsi, farmer, póló, valamelyik egyébként is olcsó (H&M, New Yoerker) boltban.

Szóval ha lenne (forintba átszámolva) milliós összbevételük, de a lány így vásárolna, mert hogy ruhára sajnálja, az nem ér annyit, és olyanokat jelentene ki, hogy örül, hogy nem vette meg 5000Ft-ért az adott darabot, hanem megvárta, míg 1000Ft lesz, vajon mennyi lehet az előállítási költség, ha még így is profitálnak rajta? Szóval, felesleges hülye megállapítások.

2018. febr. 13. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem

Vannak nekem is ilyen cuccaim

2018. febr. 13. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, valószínűleg tök jó arcnak találnám ez alapján őket.
2018. febr. 13. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont hogy jól csinálja. Attól hogy jól keres(nek) még nem kell két kézzel szórni a pénzt. Én is ilyen vagyok, s a spórolt pénzből utazok, vagy veszek valami értékeset. Igaz nem keresek milliókat, de ha keresnék, akkor is elsősorban a kínaiban vásárolnék, illetve leárazásokkor.
2018. febr. 13. 22:26
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
baromira nem érdekel, hogy ki mit vesz fel. igazából amikor gimis/egyetemista voltam engem is érdekelt, hogy jajj milyen cucc van rajtam, mindig hilfiger, hugo boss, abercrombie, lacoste holmikat viseltem, viszont mióta magam keresem a kenyerem, és egyébként nem keresek rosszul 500 nettóm megvan, rájöttem, hogy baromira nem ér 30-40 ezreket egy ing... ugyan már. jó nem mondom, hogy a h&m-ből öltözködök azért, bár múltkor vettem ott egy egész jó vászonnadrágot, 7ezer körül, de ingekre is 6-8 ezernél már nem igen adok többet. azért már azért lehet szép, minőségi darabokat kapni. egy bolond márkajelzés nem ér annyit, amennyit én magam is tulajdonítottam neki pár éve. nem ez határozza meg, hogy ki milyen ember, vagy hogy tisztelem-e vagy sem.
2018. febr. 13. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem. Phasznak kell szezonknkent lecserelt ruhakra sokat kolteni.

Max. 10x veszek fel egy cuccot. Nem fogok ra sokat kolteni.

N

6/10 anonim ***** válasza:
Jelen. Egész jól keresek, de világéletemben a C&A-ból öltözködtem. Kényelmes, tartós ruhák, nem csalódtam még bennük. Egyébként pontosan tudom, hogy mennyit dolgoztam azért a pénzért, majd eldöntöm, hogy mennyire akarok feleslegesen pénzt kidobni, csak azért, hogy mások szerint ne legyek sz@rrágó. Elöljáróban annyit, hogy semennyire.
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem nézném le, az én szememben az ésszerű takarékosság erény. Meg hát spórolni akkor kell amikor van miből.

Ez nem tévesztendő össze a fillérb...ssal; például van olyan ismerősöm aki takarékosnak tartja magát,de egy közös éttermi számla esetében fillérre pontosan kiszámolja a saját részét,az hogy mondjuk én borravalót is adtam, egyáltalán nem zavarja. Ilyenkor csak mosolygok rajta és átveszem a 3655 forintot amit szépen összeadogatott :)

2018. febr. 14. 06:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb gondod, hogy menő-e leárazáskor vásárolni?

Én azt nézem le aki olyan hülye, hogy teljes áron vesz ruhákat.

2018. febr. 14. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi is így vásárolunk a párommal, eddig eszembe se jutott volna, hogy ciki lenne. Szerintem az cikibb, amikoranyuci pénzéből vesz valaki guccsit meg minden szart mert az "menő".

22N

2018. febr. 14. 09:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Forintba átszámolva? Egyes országokban 1-1,5 millió forintnak megfelelő euró az átlagfizetés, simán lehet, hogy ott szegénynek számítanak.

Én itthon keresek 1,1 milliót, és vannak ruhám a New Yorkerből. Kit érdekel?

2018. febr. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!