Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csalados 30 eves ferfi mit akarhat egy 18 eves szuz lanytol?
Hozzáteszem mióta tudja hogy szűz vagyok még jobban akarna....nem ertem egyebkent. Mi a jo egy szuz lanyban hogy ennyire akar?
Azt mondja meg akar ismerni, mondtam neki hogy ott van neki az asszonya de ő akkor is mondja hogy először ismerjük meg egymást.
20 évesen vesztettem el. Persze lehet, hogy a 18. életévemet eme univerzumon kívül töltöttem, nehogy legyen 18 éves szűz :D
N
mi az hpgy nincs szűz lany 18 evesen..
...buta vagy nagyon .23 eves a baratnom lanya es meg szűz.mert nem akarja oda dobni valami kretennek.se 2 honapos futo kalandnak
Egyáltalán miért álltál vele szóba? Miért mondtad meg neki, hogy szűz vagy? Ez a magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, hogy volt már dolgod pasival vagy sem.
30 éves felnőtt, nős ember pedig biztos nem fog egy 18 éves lány miatt elválni. Én semmiképp nem ajánlom hogy lefeküdj vele, mert könnyen előfordulhat hogy szerelmes leszel, és az bizony sok fájdalommal fog neked járni. Ha már neki nincs esze, legalább neked legyen, és egy olyan fiút keress aki (ha pár évvel idősebb is tőled) de egyedülálló, és nem áll fent annak a veszélye, hogy ki leszel használva, vagy tönkreteszel egy házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!