Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csalados 30 eves ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csalados 30 eves ferfi mit akarhat egy 18 eves szuz lanytol?

Figyelt kérdés

Hozzáteszem mióta tudja hogy szűz vagyok még jobban akarna....nem ertem egyebkent. Mi a jo egy szuz lanyban hogy ennyire akar?

Azt mondja meg akar ismerni, mondtam neki hogy ott van neki az asszonya de ő akkor is mondja hogy először ismerjük meg egymást.

2018. febr. 13. 10:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
Te ne akarj egy strigula lenni, m mi a fenéért kéne jobban megismernetek egymást, Akkor már inkább velem ismerkedj, nekem már feleségem sincs. 7,5 milliárd ember van, mire föl várja bármelyik, hogy rá pazarolj egy percet is? Az meg 237 év volna.
2018. febr. 13. 11:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen vesztettem el. Persze lehet, hogy a 18. életévemet eme univerzumon kívül töltöttem, nehogy legyen 18 éves szűz :D

N

2018. febr. 13. 11:17
 13/27 leghaszontalanabb válasza:
82%
Le akar feküdni veled, aztán dicsekedni vele a haveroknak a kocsmában..
2018. febr. 13. 11:26
 14/27 anonim ***** válasza:
Na vajon? El akar venni feleségül, mert te vagy élete szerelme :D KAMU.
2018. febr. 13. 11:40
 15/27 anonim ***** válasza:

szerinted mit akar?

szexelni

2018. febr. 13. 11:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Szexet...
2018. febr. 13. 11:49
 17/27 anonim ***** válasza:
19%
Szukebb punci ez az elso ami egy ferfi eszebe jut. Masodik : csaladja van a felesege vaginaja mar nem olyan mint fiatal koraban volt. Remelem erted . Ha ezek utan bele mennel akkor sok eszed van.
2018. febr. 13. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:
A p..ádat.
2018. febr. 13. 12:13
 19/27 anonim ***** válasza:

mi az hpgy nincs szűz lany 18 evesen..

...buta vagy nagyon .23 eves a baratnom lanya es meg szűz.mert nem akarja oda dobni valami kretennek.se 2 honapos futo kalandnak

2018. febr. 13. 12:26
 20/27 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán miért álltál vele szóba? Miért mondtad meg neki, hogy szűz vagy? Ez a magánügyed, senkinek semmi köze hozzá, hogy volt már dolgod pasival vagy sem.

30 éves felnőtt, nős ember pedig biztos nem fog egy 18 éves lány miatt elválni. Én semmiképp nem ajánlom hogy lefeküdj vele, mert könnyen előfordulhat hogy szerelmes leszel, és az bizony sok fájdalommal fog neked járni. Ha már neki nincs esze, legalább neked legyen, és egy olyan fiút keress aki (ha pár évvel idősebb is tőled) de egyedülálló, és nem áll fent annak a veszélye, hogy ki leszel használva, vagy tönkreteszel egy házasságot.

2018. febr. 13. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!