Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srácnak csak lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak csak lány barátai vannak, lehet, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
Olyanok, akiknél nem próbálkozik, tényleg csak barátok. Legalább 6-7 lány, "csajos" programokat szoktak szervezni. Fiúbarátairól nem tudok. Külsőre talán egy kicsit meleges, de lehet, hogy csak az állandó lánytársaság miatt tűnik úgy.
2018. febr. 12. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nem hiába él ez a sztereotípia. Egy ilyen srácot ismertem látásból, de arról üvöltött a melegség. Szóval úgy sanszos, hogy az. A nőkkel tudja megértetni magát, mert nőies a lelke.
2018. febr. 12. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Abszolút lehet. Középsuliban kezdtem együtt járni egy sráccal. Jó tanuló volt, színjátszós, ott is olyan szerepei voltak, hogy... (nem katona vagy lovag, na..), énekelt, mindig lányokkal barátkozott, szerettük, tipikusan barátnőnknek tekintettük. Aztán fősulin is vele jártam. Elsőbe kérdezték az új srácok, akik még nem ismerték, hogy meleg-e. Én azt mondtam, hogy nem. Aztán egy-két év múlva folyton bXXzXXibárról beszélt, de én olyan naiv voltam, hogy még mindig nem kapcsoltam. Végül az utolsó évben comeing out-olt, volt is belőle kavarc a lánytársaságban, pedig olyan nyilvánvaló volt.. Csak ez még régebben volt, akkor még nem ment ez ilyen nyilvánosan, mint manapság.
2018. febr. 12. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy csak csúnya, ezért minden lánynál barátzónába kerül.
2018. febr. 12. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet. En birom a meleg sracokat.
2018. febr. 12. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nőként csak férfi barátaim vannak. Se meleg, se ribi nem vagyok. Csak velük jövök ki jól. Ettől még ő sem meleg, szerintem.
2018. febr. 12. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy hülye sztereotípia. Bátyám legjobb barátja egy meleg srác volt az egyetemen, és neki fiú barátai voltak főleg.
2018. febr. 12. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Állítólag József Attilának is csak lány barátai voltak (saját bevallása szerint is csak a nőkkel jött ki jól, még beszélgetés szinten is), mégis heteró volt.
2018. febr. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!