Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mi az ideálotok és ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi az ideálotok és ti hogy néztek ki? (kor is írjatok)

Figyelt kérdés
Pusztán kíváncsiságból kérdem. :)
2018. febr. 11. 19:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nincs egy konkrét kép, ami él a fejemben "ideál" címén. Vannak kritériumaim, amik mindenkire egyformán vonatkoznak, aki esetleg közeledni szeretne, de onnantól kezdve, hogy ezeknek az alapoknak megfelelt (magasabb nálam, nem elhanyagolt igénytelen troll, relatíve szabályos az arc-szerkezete és nincs látható betegsége, eltorzult kinövései, mittudomén), már tényleg csak a személyes szimpátia dönt. Nálam nincs olyan, hogy mittudomén, az ifjabb Harrison Ford vagy George Clooney az "ideál", aztán ha valaki nem úgy néz ki, akkor szóba se állok vele, mert nyilván ez nagyon irreális kép lenne, és egyébként sem ez a döntő tényező egy párkapcsolatban. Megjegyzem, erősen kétlem hogy bárki másképp gondolná, szerintem azért a legtöbb ember nem él álomvilágban.
2018. febr. 11. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

39 F vagyok. 180cm, 80 kiló. Nem annyira korszerűen nézek ki.

Vékony, pici nők. De lehet akár olyan magas is mint én, de az a finom alkatú. És legyen bátor. Merje mozgatni a dolgokat, játszani. Meg ne akarja előre tudni mi lesz a vége.

2018. febr. 11. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nálam is a belső fontosabb. Meg tisztában vagyok vele, hogy nem ez a döntő. Viszont biztosan mindenkiben van egy kép egy adott emberről, aki nagyon tetszik neki.
2018. febr. 11. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

185 cm 75 kg az ideal : lapos,kemeny izmok,huszoneves. Szereti ,ah testileg kihasznalom.

En 160 cm,55 kg,izmos,aktivan sportolok. Meztelenul megtestesitem a cicababa feelinget. Hosszu fekete haj,nagy lufi mellek, sportosan noies alkat.

Csak kivancsisagbol irtam :D

2018. febr. 11. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Magasabb nálam, nem pálcika de nem is zsírdisznó (kis pocak lehet, azt imádom!), helyes arc, lehetőleg szőrzettel. Nagyjából ennyi, az hogy milyen pontosan a haja/szeme színe és az állkapcsának a formája, az mellékes.

Én 167/64, homokóra alkatú vagyok, hosszú hajú.

2018. febr. 11. 20:26
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Az ideálom Perry Cox lenne. Én hogy nézek ki? Kb. így:

https://www.youtube.com/watch?v=gUPovIJqz_s

2018. febr. 11. 20:29
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem igazán van ideálom. Legtöbbször a szeplős lányok tetszenek meg. Ennyi. Én meg dagadt vagyok és szőrös. Nincs is barátnőm hahaha :D
2018. febr. 11. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Az ideálom kb Rafa Nadal külsőleg, számomra ő a férfi, tehát a markáns arc, szőrzet, magasság és az összkép, de ez inkább csak egy guideline ami körül jó ha van valaki, belsőleg meg nincs ideál egyszerűen csak legyen pont jó nekem :)

én 18 lány, 170cm aktívan sportolok, hosszú haj kicsit fiús beütés

2018. febr. 11. 20:44
 9/11 anonim ***** válasza:

178-185cm magas, izmos, rendszeresen sportol, de van rajta zsír is, (széles hát, izmos karok és lábak, pocak) én ezt hívom amúgy "macis" - nak, aki izmos is, de van rajta felesleg is. Barna haj, barna/kék szem, rövid szakáll vagy borosta. Nem jön be ha a pasi az egész testén szőrtelenít, öltözködésre pedig nekem az egyszerű póló/ing, farmer (nem feszülős) tetszik.

Én: 170cm, 64kg, rendszeresen sportolok, de nem vagyok vékony. Derékig érő barna haj, zöld szem. Az öltözködési stílusom pedig meglehetősen változó.

21/L

2018. febr. 11. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Az ideálom: Min. 90 kilós, max 155 centis, rövid dauerolt haj. Szeretem ha hegyes az orra és jó széles/masszív az állkapcsa valamint vékony csíkszerű az ajka. Én magam 170 vagyok 51 kilóval és kisfiús alkattal/arccal. Sajnos ilyen lányt még nem sikerült találnom, mert nem ütöm meg a mércét, de remélem, hogy lesz egy kis szerencsém náluk a jövőben.
2018. febr. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!