Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi az ideálotok és ti hogy néztek ki? (kor is írjatok)
39 F vagyok. 180cm, 80 kiló. Nem annyira korszerűen nézek ki.
Vékony, pici nők. De lehet akár olyan magas is mint én, de az a finom alkatú. És legyen bátor. Merje mozgatni a dolgokat, játszani. Meg ne akarja előre tudni mi lesz a vége.
185 cm 75 kg az ideal : lapos,kemeny izmok,huszoneves. Szereti ,ah testileg kihasznalom.
En 160 cm,55 kg,izmos,aktivan sportolok. Meztelenul megtestesitem a cicababa feelinget. Hosszu fekete haj,nagy lufi mellek, sportosan noies alkat.
Csak kivancsisagbol irtam :D
Magasabb nálam, nem pálcika de nem is zsírdisznó (kis pocak lehet, azt imádom!), helyes arc, lehetőleg szőrzettel. Nagyjából ennyi, az hogy milyen pontosan a haja/szeme színe és az állkapcsának a formája, az mellékes.
Én 167/64, homokóra alkatú vagyok, hosszú hajú.
Az ideálom Perry Cox lenne. Én hogy nézek ki? Kb. így:
Az ideálom kb Rafa Nadal külsőleg, számomra ő a férfi, tehát a markáns arc, szőrzet, magasság és az összkép, de ez inkább csak egy guideline ami körül jó ha van valaki, belsőleg meg nincs ideál egyszerűen csak legyen pont jó nekem :)
én 18 lány, 170cm aktívan sportolok, hosszú haj kicsit fiús beütés
178-185cm magas, izmos, rendszeresen sportol, de van rajta zsír is, (széles hát, izmos karok és lábak, pocak) én ezt hívom amúgy "macis" - nak, aki izmos is, de van rajta felesleg is. Barna haj, barna/kék szem, rövid szakáll vagy borosta. Nem jön be ha a pasi az egész testén szőrtelenít, öltözködésre pedig nekem az egyszerű póló/ing, farmer (nem feszülős) tetszik.
Én: 170cm, 64kg, rendszeresen sportolok, de nem vagyok vékony. Derékig érő barna haj, zöld szem. Az öltözködési stílusom pedig meglehetősen változó.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!