Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi alapján néztek meg lányokat?
Figyelt kérdés
Engem sokan néztek ma, egy pasi utánam is fordult. Pedig az ,,alakomból" semmi nem látszik így télen beöltözve.
Tehát nem csak az nézitek meg aki dekoratív?
2018. jan. 19. 00:17
1/13 anonim válasza:
Arc leginkább, kisugárzás, öltözködés. Ha valaki mosolyog vagy nem tűnik flegmán búval szeretkezettnek akkor az már nagyon nagy dolog! :)
3/13 anonim válasza:
Először az arcot nézem meg. Télen meg eleve oda szegeződik a tekintetem először, mivel be van bugyolálva a nő. Egyébként az arc után a lábait szoktam megnézni, a popsit kiemelten, a derék-csípő arányt, majd a járást.
4/13 anonim válasza:
Hm, én ma fordultam valaki után:D Rajta is kabát volt persze, egy kutyával futott. Vékony nadrág volt rajt. Neki pl. a combját/fenekét néztem meg. Mint alak/forma. Nem volt rossz. :)
5/13 anonim válasza:
Hidd el, téliruhán át is meg tudjuk becsülni az alakod:)
Olyan ez, hogy pl te is látod bármilyen ruhában, hogy milyen izmos egy pasas.
6/13 anonim válasza:
Názik kíméljenek de kifejezetten szeretem akiknek van egy erős ív az orrukban
7/13 anonim válasza:
Első sorban arcot nézem meg, ha az rendben van, akkor utána az alakját, igaz mások után nagyon ritkán fordulok :D
8/13 anonim válasza:
Az arc nálam is számottevő (nagy előny ha természetes, szóval nincs rajta egy kiló smink, max egy szolid alap), utána nézem az alakját, ott is elsődsorban comb és a popsi környékét.
Ha viszont komoly érdeklődést tanusítanék az adott lány iránt akkor a mosolya és a kisugárzása elengedhetetlen számomra, onnantól vállik érdekessé és kezd fontosnak lenni a belső tulajdonságai
9/13 anonim válasza:
Előbb a nézését, meg a járását, aztán a csípőjének a ringását.
31/f
10/13 anonim válasza:
Szem, haj, arc összetettsége, amikor mezítlábas időszak van, akkor a tappancs is befigyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!