Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elittárs online társkeresőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elittárs online társkeresőről vélemények?

Figyelt kérdés
Ide csak olyanok regisztrálnak akik diplomásak vagy az elit-társadalomhoz tartoznak?

2018. febr. 10. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Akik nem sexre mennek.de fontos a tanulmany.nem fontos ki milyen elit.nem azert az a neve,mert csak okos emberek,meg normalusak jekentkeznek,mert mindenki emverek kozul vigyazni kell.de itt jobban ellehet beszelgetni,àllitolag
2018. febr. 10. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi az az „elit-társadalom”? :D
2018. febr. 10. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
En ismerkedtem ott es kajak olyanok irtak, hogy fizetnemek szexert.. egyaltalan nem elittars!! :)
2018. febr. 10. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy baratnom baratnoje regisztralt ra. Ki kell toltened kerdoiveket, igy kapsz relevans talaltokat. Ugy tudom komolyabb osszeget kell fizetni (hogy pontosan mennyit azt nem tudom), hogy kiszurjek a szelhamosokat. Nem feltetel a diploma. Akirol a baratnom meselt az elegedett volt vele. Ennyit tudok.
2018. febr. 10. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
A legalja, egy lehúzós kamu oldal. A diplomások pedig nem elitek, de oda nem kell diploma, tele is volt fogatlan rézbőrűekkel. Ne vedd be a marketing bullshitet.
2018. febr. 10. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Erről jót még nem hallottam,ha jót akarsz,inkább ne.
2018. febr. 10. 23:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Jót még nem hallottam róla.
2018. febr. 11. 08:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor inkább kihagyom.
2018. febr. 11. 14:16
 9/9 EG0 válasza:

A legaljasabb, hogy hiába nem tudják levonni az "esedékes" díjat, pl. mert pont azért letiltottad, mert nem akartál tovább előfizetni, nem az történik, hogy visszasorolnak az elő nem fizetők közé (vagy inaktiválnak/törölnek), hanem elkezdenek behajtással fenyegetni.

Ezt csak olyan életszerűtlen módon tudod elkerülni, ha az előfizetésed lejárta előtt (!), írásban (!) nyilatkozol, hogy légyszi ne.

Hogy ez mennyire inkorrekt, erkölcstelen, azt nehéz szavakba önteni.

2018. febr. 18. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!