Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg egy fiúval, akit csak az egyetem környékén szoktam látni?
Tudom, hogy nagyon bugyuta kérdés, de tényleg tanácsra lenne szükségem. :) Már többször is volt, hogy eléggé megnéztük egymást, megtartotta nekem az ajtót, egyszer még mosolyogva köszönt is, de sajnos semmi több, egymás nevét sem tudjuk. Már gondoltam rá, hogy megszólítom, de nem tudom, mivel lehetne, ami azért nem ordít arról, hogy akarok tőle valamit (közönséges meg végképp nem akarok lenni). Illetve, azt elérhetném valahogy, hogy ő szólítson meg?
Voltatok már hasonló helyzetben? Mi az, ami bevált?
Köszönöm előre is! :)
"nem tudom, mivel lehetne, ami azért nem ordít arról, hogy akarok tőle valamit"
Pedig érzékeltetni kellene, hogy van Nálad esélye:)
Attól fölbátorodik.
Ha portás lenne, akkor legalább egy helyben maradna és bármikor odamehetnék kérdezősködni mindenféle teremről... :D Egyetemista ő is.
De mivel tudnám "bátorítani"? :) Amivel nem égetem le magam teljesen, ha ő nem akarna tőlem semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!