Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen hogy lehet felhivni a nök figyelmét?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 15:01
1/9 anonim válasza:
Sehogy. Vagy észrevesz, vagy nem.
Ennél azért bővebben is kifejthetted volna.
4/9 anonim válasza:
kigyurod magad, izompoloban jarsz:)
najo amugy eleg annyi, hogy ugy nezel ra...
5/9 anonim válasza:
Nekem sikerült nagy nehezen, de annnyira félénk és értéktelen vagyok, hogy amikor kezdeményezett leblokkoltam hetekig, így nem lesz belőle semmi, kétlem hogy férfinak tekintene.
Egyébként azt amit egyik előző válaszoló is írt, mosolyogva nézz a szemébe.
7/9 anonim válasza:
Küldesz egy kör e-mail-t a farkadról.
8/9 anonim válasza:
Ugyanugy, mint munkahelyen kivul :)
9/9 anonim válasza:
Valahogy így: " Hölgyeim, szeretném felhívni a figyelmüket...magamra" Tuti siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!