Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha egy pasi facebookon a borítóképére a kocsiját teszi fel?

Figyelt kérdés
főleg ha ezeket a tipikus márkákat mint bmw, audi, merci és társai. Mi a véleményetek az ilyen pasikról?

2018. febr. 8. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudnám, hogy az autójába szerelmes :D (amúgy meg nem sok jó véleményem lenne róla)
2018. febr. 8. 21:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem szokott befolyásolni egy borítókép, az egész embert nézem. Mindenki olyan képet tesz fel, ami számára fontos. Én általában a saját készítésű fotóim közül válogatok, most például egy budapesti napfelkelte, amit nemrég fotóztam, és képes voltam egy ilyen fotózás miatt szombat hajnalban felkelni valamelyik hétvégén, amikor pedig alhattam volna.
2018. febr. 8. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Attól függ.

A tipikus "nézzétek, van német autóm, GAZDAG VAGYOK, FIGYELJETEK" fotók kifejezetten nem jönnek be. Főleg, ha dukál hozzá a gusztustalan aranyóra, az igénytelen keszekusza műkörmök, közúton 200 környékén járó mutató, vagy a személyes kedvencem, a kocsi mellett álló, kamerába néző, izmokat befeszítő alak. :D Ez belőlem nem sok pozitív érzelmet tud kiváltani.

Páromnak a borítóképén az autója van, egyszer voltunk kirándulni egy szép helyen, leparkoltunk, és csináltunk egy képet önkioldóval, ahogy ülünk a csomagtartón. Ezen a képen is ott a kocsi, de inkább az élmény a lényeg. Meg ő egyébként is kötődik a kocsihoz érzelmileg (én is :D ), sok közös élményünk van, mi ketten bütyköljük. Egyébként került vagy 300.000 ft-ba, nem egy drága luxuskocsi (bár igen ritka modell), de mi szoktunk vele viccelődni, hogy ő a "gyerekünk", és ha megyünk vele kirándulni, akkor van, hogy csinálunk róla pár szép képet, vagy "közös fotót".

Ismerősöknél is látok ilyeneket, szerintem ez nem ciki, meg lehet oldani ízlésesen, úgy, hogy érezhető legyen, hogy az élmény számít, nem a menőzés a drága kocsival. Sok autószerelő, vagy egyéb autóval foglalkozó ismerősöm van, sokan teszik ki a kocsijukat, mert az a "büszkeségük", tudom róluk, hogy hány órájuk van abban, hogy az a kocsi olyan legyen, amilyen. Egyik ismerősöm szert tett egy romos állapotú Citroen Avant-ra, és gyönyörű szépen felújította, volt egy időben a borítóképe az a kocsi, nos azt nem tartottam céltalan felvágásnak, egy ilyen régi különleges autó teljes felújítás után (amit az illető maga csinált) joggal a tulajdonos büszkesége.

Vagy pl van ismerősöm, aki rallyzik, neki a borítóképe az egyik versenyén készült fotó, ahogy vereti a versenygéppel, hozzá ez nagyon illik, neki ez a szenvedélye, persze hogy kirakja.

tl;dr: lehet ízlésesen csinálni, és nagyon ízléstelenül is. Függ attól, milyen az illető, milyen a kocsi, milyen a "viszonyuk", és mi a kép üzenete.

2018. febr. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!