Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti barátkoznátok ronda, kövér, vagy vékony férfiakkal?
Figyelt kérdés
Szigorúan barátkozásról van szó, amúgy személyiségre oké, jó humora van, el lehet vele lenni.
Illetve komolyabb baráti kapcsolat is lehetséges, vagy csak lightosabb haveri?
2018. febr. 8. 11:05
22/22 anonim válasza:
Vannak fenntartásaim a férfi-női barátsággal szemben. Túl sok minden romolhat el, és túl sokszor láttam már életem során, hogy tönkremennek ilyen barátságok, szóval nekem főleg ezzel a résszel lenne bajom, másodsorban meg azzal, amit már írtak: azok a férfiak, akik sikertelenek társkeresés terén sokszor elég undorító véleménnyel vannak a női nemről, amitől én szeretnék a lehető legtávolabb maradni.
De persze ez az egyéntől függ leginkább, ha jól kijövünk, és normális is, akkor nem fogom elhajtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!