Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy agglegényt szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy agglegényt szeret valaki, annak biztos csalódás a vége?

Figyelt kérdés

Agglegényt szeretek...pontosabban fél éve vagyunk együtt...és egy éve ismerem. Eléggé látszik rajta hogy megszokta hogy egyedül van, vannak saját kialakult szokásai, mit szeret, mit nem, a munkáját hogyan végzi, otthon mit csinál és ilyesmi.

Az is látszik, hogy ő például kevésbé érzelmes mint én...de azt tudom hogy fontos vagyok neki, vagyis úgy tűnik mert ő is mondta illetve sok mindent megtesz nekem, vigasztal ha bánatom van, ő is keres engem,nemcsak én őt.... bemutatott az anyukájának is és egy barátjának is.. meg szóval felvállalja a kapcsolatunkat. Ha valamire megkérem hogy segítsen, igyekszik segíteni, akkor is ha elfoglalt. Ami elgondolkodtatott: vannak dolgok amiken mintha változtatni kezdett volna mióta vele vagyok. Például eljött velem olyan éttermekbe enni, ahol azt mondta korábban hogy nem szokott, vagy eljött velem programra amire évekig nem ment egyedül...és ha vannak dolgok amik amúgy nem érdeklik, velem azt is hajlandó kipróbálni. Most ez azt jelenti hogy ez az én hatásom és azért teszi mert szeret? Vagy ez csak egy átmeneti valami és úgyis meg fogja elégelni?

2018. febr. 8. 09:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfi és nő két külön világ, kérdező. Nem elég, hogy gondolkodásban, lelkiekben ég és föld a két nem, még az életfelfogásuk is különböző. A nőknek sokkal fejlettebb a beszédkészsége, a férfi a tettek embere. Ezt mindig tartsd szem előtt egy párkapcsolatban.
2018. febr. 12. 08:48
 12/12 A kérdező kommentje:

Néha tényleg nem értem...olyan illogikátlan nekem.

Az igaz hogy bármikor amikor valami bajom volt és ott volt gép előtt, mindig írt nekem választ és ha tanács kellett akkor azt, ha valamiben segíteni, akkor azt, ha meg egyszerűen csak el akartam mondani hogy mi bajom, akkor is írt. És ez nekem nagyon számít és talán az a legfontosabb hogy a bajban mellettem van-e.

Csak az nem fért bele a logikámba hogy ha már egy másiknak ír akkor nem azon a 2 soron fog múlni a munkája amit nekem elküld.

Meg tényleg idegesít néha hogy ennyit beszél a munkájáról meg állandóan azzal foglalkozik.... persze tudom hogy jól akar teljesíteni...és valamennyire meg tudom érteni mivel ebből él meg minden....csak ugyanakkor meg idegesít is.

Az is igaz hogy túl sok minden másról nem is tudna beszélni, mert sok minden más nincs az életében. Sportol az igaz, filmeket szeret nézni, velem találkozik, ritkábban külföldről hazajönnek barátai akkor azokkal van és ennyi. Meg a kollégák.

A szüleivel találkozik néha...de szóval ha jól megnézem a munkán kívül sok mindenről nem tudna nekem írni...

Mondjuk volt hogy pár napig magától írt nekem szóval nem mondhatom hogy nem keresett... aztán pár napig csak én őt.

Csak zavart hogy ha munka volt akkor már egy sort sem írt... én tudom hogy igazad van abban amit írsz csak valahogy idő kell míg megértem ezt az egészet meg összeáll a fejemben.

2018. febr. 12. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!