Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik bátortalanok, mit éreznek, vagy mit gondolnak magukról, akik érzik, hogy közeledhetnének egy nőhöz, de a félénkségük visszafogja őket?
Figyelt kérdés
Észreveszitek a lehetőséget, érzitek, ha lecsúsztok róla?2018. febr. 8. 06:55
1/5 anonim válasza:
Úgy vagyok vele, hogy amit lehetőségnek érzek, az nem is az, csak félreértem, így inkább nem teszek semmit megkímélve magam egy pofáraeséstől, a lányt pedig tőlem. Nem vagyok elég jó külsejű, ezért nem akarom megsérteni azzal, hogy nyomulok.
2/5 anonim válasza:
Ha látom a jeleket, akkor arra gondolok, hogy biztos csak félreértelmezem őket, mert mit is akarhatna egy lány egy magamfajtától.
3/5 anonim válasza:
Lecsúszok. És azt érzem, hogy értéktelen vagyok, nem vagy férfi a szemében. És igaza van.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
4/5 anonim válasza:
"Érzik, hogy közeledhetnének egy nőhöz"? Ha valóban tudnám és érezném,hogy kellenék annak a nőnek,akkor simán odamennék hozzá,hiába vagyok félénk néha. De nincsenek egyértelmű jelek a nők részéről, hanem fejtsd meg mit szeretnének,láss bele a fejükbe,a gondolatait, majd ha éppen jó kedvébe van,akkor talán beszélgetni is hajlandó veled....
5/5 anonim válasza:
Hát jóhogy nem fog integetni, hogy gyere ide.
Amikor észrevettem az esélyt mindig túlgondoltam az egészet, ráparáztam, mert hogy mi lesz ha kínos csend lesz vagy ha elküld.
Ebből kinőttem szerencsére mégpedig úgy, hogy egyszer tököket növesztettem és odamentem. 5 perc után lekoptatott de rájöttem hogy nem is olyan nehéz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!