Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy nem szabad a lányokkal túl rendesnek lenni?
Osztálykirándulás? Ez a felnőtt párkapcsolatok téma (ha azóta nem rakták át a moderátorok a kérdést)! Ha csak visszaemlékezel egy régi történetre, akkor leírom hogy mi igaz a felnőtt nőkre. (Tinik érzelmi világa ugyanis kiszámíthatatlan.)
Szóval a megállapításod így nem igaz.
Ami igaz:
-A lányok általában a kompetitív fiúkat keresik. Ez NEM ellentéte a rendességnek. Azért hiszik sokan hogy az ellentéte a rendességnek, mert sok nő összetéveszti a "zsarnok" személyiségtípust a kompetitívvel.
-Vannak kivételek akik rossz kapcsolat miatt (pl. amit előbb írtam hogy a "zsarnokot" hitték kompetitívnek) olyan kapcsolatot keresnek, ahol összejönnek egy "nagyra nőtt gyerekkel" (társadalmunkban sajnos egyre több az ilyen férfiú). Az ilyen kapcsolatok viszont hosszútávon nem boldog kapcsolatok.
-Ha valaki könnyen kapható, de belezúgsz és te udvarolgatsz neki, akkor ráfáztál. Én is voltam nagyon hasonló helyzetben mint amit a kérdésedben leírsz.
-Bele kell vinni flörtölést, szexualitást, határfeszegetést... Hacsak nem nagyon kanos a lány akkor elég nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy ne riaszd el, de mégis megszerezd.
Igaz. Éveken át normális és korrekt voltam, nem igazán volt sikerem. Aztán átváltottam bunkóra, sorban jönnek a lányok.
(Jöhet a szokásos női minuszbrigád, ettől még ez a tapasztalatom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!