Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valentin napon nekünk nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentin napon nekünk nőknek is illik, meg kell ajándékozni a férfiakat? Mit szokás ilyenkor venni nekik?

Figyelt kérdés
Egy parfüm, karóra, vagy egy márkás ing ciki ilyenkor ? Tippeket kérek :)

2018. febr. 7. 08:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Senki ne ajándékozzon semmit!!! Nem kell követnünk az idióta amerikaiakat ezzel az ostoba "ünneppel"...
2018. febr. 7. 10:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tőletek függ,hogy szeretnétek tartani,vagy nem.

Nem kötelező.

Szerintem jó dolog, arra,hogy a szokásosnál kicsit figyelmesebbek legyünk és legyen egy kis extra romantika.

De nem kell nagy dolgokra gondolni, egy romantikus vacsi vagy összebújás szerintem elég, nem kell feltétlenül tárgyi ajándékokat venni.

Ha tartjátok beszéljétek meg,hogy ki hogy gondolja és kész. Ha ajándékra gondoltatok,akkor nyugodtan meglepheted egy parfümmel vagy karórával pl.

2018. febr. 7. 11:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Little Duck +1
2018. febr. 7. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
59%

Mi ugyan nem tartjuk, nem tartottuk soha, de szerintem ha abban egyeznénk, hogy mától megtartjuk, akkor evidens lenne számomra, hogy én is megajándékozom a párom (én vagyok a nő)...

Az, hogy mit vennék neki, az attól függ, hogy milyen értékhatárban állapodunk meg (minden ajándékozós eseményre megbeszéltünk 1-1 határt, ami fölött nem költünk ajándékra, így erre is megbeszélnénk, ha tartanánk)... Így lehet, hogy csak a kedvenc csokiját venném, ha drágább ajándékban gondolkoznék, akkor valamit a kocsijához, vagy könyveket (parfümöt mindig vesz magának, arra fölösleges még vásárolnom, hogy lejárjon a szavideje a dobozban, karórát meg inget nem hord... egyébként ezek se rosszak, ha tudod hogy szereti az ilyesmit, és ismered az ízlését)

Bár én az olyan ajándékokra esküszöm, ami személyes, lehetőleg saját készítésű, ÉS hasznos... főleg a férfiak nagyrésze utálja a haszontalan ajándékokat (nyolcezredik bögre, fotós párnahuzat, hasonlók), legutóbb pl szülinapjára vettem óraszerkezetet, és saját magam készítettem neki egy faliórát, olyan dologgal dekoráltam amit szeret, és tudtam, hogy szeretne egy órát... Most a hetekben egy ládikát készítek neki, amiben a pipáját és a hozzávalókat tárolhatja, mert mindig panaszkodik hogy nincs rendes helyük ezeknek... Szóval ilyesmik. Csak kicsit oda kell figyelni, hogy miket emleget, meg hogy miket szeret (ha nem a te világod az autók, a foci, vagy bármi "pasis hobbi", amit szeret, akkor ilyenkor lehet csalni, és tippeket kérni a legjobb barátjától)

2018. febr. 7. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmi nem kéne, csak, hogy szerelmesen együtt töltsük a napot.
2018. febr. 7. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Mi ilyenkor veszünk egymásnak egy csokit a férjemmel,de volt már hogy ez is elmaradt.
2018. febr. 7. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is a legostobább ünnep,ünnepeljék Amerikában, ez Európa, ide nem kell Valentin-nap, én például csak bosszankodom, amikor hallom, hogy V-nap, így meg úgy. De ha a párod vesz neked egy szál virágot V-nap alkalmából, akkor mondd, hogy köszönöm, kész. Nem fontos viszonozni, esetleg mondhatod, hogy neked ez nem kifejezetten ünnep, Ünnep a névnap, születésnap, a Húsvét és a Karácsony.
2018. febr. 8. 12:50
 18/18 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg hadd döntse el mindenki maga. Én se ünneplem a Valentin napot, nem azt védem... De szerintem pl a névnap se "ünnep", nem tartom, és a Húsvét se jelent semmit. Attól még nem szólom le, aki akarja, hadd tartsa.

2018. febr. 8. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!