Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 7 év korkülönbség sok egy férfi és egy nö között?
Gyermekápolónőként dolgozók egy kórházba és ö orvosként kezdett ott dolgozni kb 1 éve. Párszor már elhívót ebédszünetben kávézni, de mindig nemet mondtam. Nem tudom miért talán azért mert nem volt még párkapcsolatom. Nem azért mert nem akartam egyszerüen nem volt időm rá, hogy randizzak. Kamaszkoromba zárkozott voltam és alig szóltam valakihez. A tanulás és a családi próblémák is lekötötték az idömet.23 évesen kezdtem gyermekápolóként dolgozni. Igazából az elmúlt négy évem abból állt hogy eljártam dolgozni majd haza aludni , a szabadnapjaimon a szüleimmel voltam és vigyáztam néha az unokaöcséimre.
Kb fél éve költözzem el otthonról, mert most sikerült annyit össze spórolnom hogy felvegyek lakáskölcsönt és tudjak egy kétszobás házat venni.
27 évesen ciki hogy még nem volt senkim?
3 hónappal ezelőtt nem volt időm lemenni 2 napig ebédelni, annyi munkám volt. Egy hétig nem is köszönt nekem pedig mikor összeszoktunk találkozni a folyóson mindig köszön nekem és rám mosolyog. Én meg utána mosolygok egész nap mint egy örült. Egy hét után megállított a szünetben hogy menjünk ki dohányozni, pedig semelyikünk nem dohányzik. Mindegy kimentünk a kórház elé és számonkért , hogy miért kerülöm őt ennyire undorodok töle vagy mi. Mindegy a végén az lett belöle hogy megbeszéltük elmegyünk randizni. Azóta együtt kávézunk vagy ebédelünk ha van idönk. Gyakran el is járunk kirándulni vagy szinházba vagy amihez kedvünk tartja. Kezd komolyra fordulni a dolgok, de félek hogy elrontom a dolgokat.
Hogy mondjam neki meg hogy még nem volt párkapcsolatom és mit fog ehhez szólni? Nem sok a 7 év köztünk én 27 vagyok ő 34 éves?
Kérdésre a válaszom: nem sok, egyáltalán!
Aranyos a sztori és nagyon drukkolok, hogy komolyabb legyen! :) (ne parázz emiatt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!