Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek miért nehéz elhinni, hogy boldog vagyok egyedülállóként? Hogy megvagyok párkapcsolat és szex nélkül?
Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 12:29
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. febr. 5. 15:34
13/16 anonim válasza:
Jajj, megszolalt az elso randin gumi nelkul dugo pasi.
Vicces, de egyedul is teljes az eletem, ha ugy van. Nem fuggok pasitol. Ha van, van de csak ennyi.
14/16 anonim válasza:
Rengeteg alacsony önbecsüléssel rendelkező szeretethiányos ember van, ők valóban képtelenek felfogni, hogy bizony vannak, akik képesek boldog és kiegyensúlyozott életet élni egyedülállóként (még ha néha hiányzik is az intimitás, viszont annak a hiánya se okoz nagy romlást az életminőségben). Őszintén szólva én ugyanúgy képtelen vagyok megérteni a kapcsolatfüggőket és azokat, akik félembernek érzik magukat és el vannak veszve, ha nincs mellettük valaki. Azokat sem értem, akik inkább döglődnek egy rossz párkapcsolatban, mert szerintük az is jobb, mint a semmi..
15/16 anonim válasza:
Mert nem képesek megérteni, hogy egy férfi párkapcsolat és szexualitás nélkül is lehet egészséges, normális.
16/16 anonim válasza:
Nekem nem nehéz elhinnem. Nem minden ember kapcsolat- és társfüggő. Én is elvagyok jó ideje egyedül. Csak azért, hogy legyen hová beraknom, nem kerítek nőt. Egy komoly kapcsolatra alkalmas embert meg nagyon nehéz találni manapság, de ha találsz is, akkor is kismillió dolognak klappolnia kell, hogy működjön az a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!