Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyapám mindig azt mondja hogy az a nő akit a bulikban látok azokat csak b*szni jó mert rendes feleség akire támaszkodhatsz és családot alapítasz soha nem lesz belőlük szerintetek ez mennyire igaz?
Nagyapám szerint ha egy nő iszik az már nagyon rossz előjel.
A cigit annyira nem itéli el mert azt mondja hogy a cigi inkább kultúra és ismer dohányos rendes háziasszonyokat.
KOR ÉS NEM-ET irjatok :)
Tehat a nagyapád ihat, de ha én megiszom egy jóféle barna sört, már nem vagyok "feleségalapanyag"? Üzenem neki, hogy menjen szépen vissza a XIX. századba, ahol a nőket még eltartották, mert az agya ottragadt.
23/N
Nagymamám is ugyanúgy vélekedik. Szerinte csak olyan kategória van, hogy diszkós ribi. Aki egyszer elment, az is az.
Ezenkívül azt mondja, hogy tisztességes nőnek pi.naszaga van, mert csak a ku.rvák mossák a pi.nájukat szappannal.
Azt is mondja, hogy egy nő életében egy cél van: fiút szülni. A fiú az "a" gyerek. Úgyhogy rettentően büszke magára, hogy két fiút szült. Mikor anyám engem várt, azzal vigasztalta, hogy ha eleget emelget, még elvetélhet velem.
Igazán remek asszony.
Nagyapám lek*rvázott, mert énekkaros voltam, illetve szerepeltem pár iskolai darabban. 13évesen.
Szerinte egy tisztességes nő kétféle dalt ismer: zsoltárokat, és altatódalt a gyereknek.
Igen, a népdalokat se szabad, azok férfinóták.
Persze nagyim előtt kussol, mert egy papucs. Mikor megszületett a harmadik lányuk, összeveszett mamával, hogy miért nem szül neki fiút. Pofon is vágta.
Nagyim meg úgy megruházta, hogy a papa három napig nem mert a pincéből a házba menni. :D
Attól még, hogy valaki öreg, nem lesz feltétlenül okos vagy bölcs, főleg akkor nem, ha az utóbbi évtizedekben többször is alapjaiban változott meg a világ. Nagyapád idejében lehet, hogy ennyire egyszerű szinten ment egymás megítélése és a párkeresés, de szerencsére mi már tudjuk, hogy nem ennyire egyszerű.
Mint minden általánosítás, ez is hülyeség, ráadásul haszontalan.
#14 Köszi. Baxki ez k-va jó sztori...
De ,hogy nem érte még "baleset" az öregasszonyt? -Apám agyonütné:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!