Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyapám mindig azt mondja hogy az a nő akit a bulikban látok azokat csak b*szni jó mert rendes feleség akire támaszkodhatsz és családot alapítasz soha nem lesz belőlük szerintetek ez mennyire igaz?
Nagyapám szerint ha egy nő iszik az már nagyon rossz előjel.
A cigit annyira nem itéli el mert azt mondja hogy a cigi inkább kultúra és ismer dohányos rendes háziasszonyokat.
KOR ÉS NEM-ET irjatok :)
Nagypai nem egy nagy elme ezzel a sztereotíp dumával.
Anno eszméletlen sok buliban ráztam a s-ggem miniben,nem ittam-de nem szende lesütött szemű lány voltam.
Érdekes de engem nem lehetett csak úgy "megbakxni"-mert úgy is arra jó a bulizós csaj"....
A férjem volt az egyetlen kapcsolatom,rendes házias ,csinos feleség vagyok gyerekeim is ilyen lányok.
Te meg gyerek vagy. A cigi meg undorító!
/N
Megfordítom, még életemben nem voltam bulizni, nem iszom, nem cigizem, és nem akarok gyerekeket, nem főzök, nem "gondoskodom", a háziasszonyság ugyanannyira undorít, mint a bulik.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!