Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban nem kedvelik az egyszerű nőket?
Akárkivel ismerkedtem 20 és 30 év között, mindig az volt az indok ellenem, hogy túl egyszerű vagyok külsőre.
Nem festem a hajam (derékig ér, egyhosszú), nem szoktam frizurákat sem csinálni belőle, hullámos, beáll magának.
Nem sminkelek (BB, szempillaspirál, de ez szinte nulla), és a ruhamárkák sem érdekelnek.
Ilyesmi stílusban szoktam öltözködni télen/ősszel:
(illetve fekete szövetkabát)
És így nyáron:
Nem hordok magassarkút és drága táskám sincsen, csak egy feliratos vászon szatyrom.
Viszont szinte mindenkinek az ilyen nők tetszenek:
A páromat eddig nem zavarta, ahogy kinézek, de mostanában emlegeti, hogy a Dior cipőben és Céline táskával szaladgáló kolléganő milyen csinos.
Már kezdem magam szánalmasnak érezni :(
Az alakom se olyan, hogy bármit felvehessek (főleg nem köldökig kivágott popsit se takaró miniket nem), így még nehezebb.
24n
A férfiaknak sem egyforma az ízlésük.
Teljesen jó a szolid, megjelenés. Aki kolléganő tetszik, ő is ilyen visszafogottabban öltözködik, mégis nagyon nőies és vonzó. De volt már feltünőbb stílust képviselő barátnőm is.
Nem ez számít, sokkal inkább az hogy ki vagy.
A barátodat illetően 2 dolog lehet:
- célzott rá, hogy öltözködj kicsit hivalkodóbban (akkor vegye me neked, hehe), de ez elég tapintatlan, hogy más nőhöz hasonlítgat
- már nem tetszel neki annyira :(
Nézd, ha nőies vagy, akkor egy zsákban is az vagy, egy lapulevéllel a lábadon is tudsz "vonulni", és reggeli kocosan is csodálnának.
A kiegészítők, mint desing ruha, meg cipő meg kiskutyafüle csak hab a tortán.
A párodnak pedig illene nem hasonlítgatni téged máshoz, ha tényleg szeret. Ha meg nem és csak szemmel tud szeretni, akkor engedjen el, hogy olyannal lehes aki úgy lát szépnek ahogy vagy.
Annyira vagyok nőies öltözködésben, mint egy hobó. :D
Ha valamit szeretek, azt rongyosra hordom. Farmeros-pólós típus vagyok, sportcipővel.
A hajamat SunKiss sprayyel szőkítem kicsit (amúgy sötétszőke)
Párom mondta, hogy pont ez maradt meg benne. Nyáron találkoztunk, egy közös ismerős által, és tetszett neki, hogy sugárzom a komfortosságot :D
A haver facebookjáról kikeresett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!