Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban nem kedvelik az egyszerű nőket?
Akárkivel ismerkedtem 20 és 30 év között, mindig az volt az indok ellenem, hogy túl egyszerű vagyok külsőre.
Nem festem a hajam (derékig ér, egyhosszú), nem szoktam frizurákat sem csinálni belőle, hullámos, beáll magának.
Nem sminkelek (BB, szempillaspirál, de ez szinte nulla), és a ruhamárkák sem érdekelnek.
Ilyesmi stílusban szoktam öltözködni télen/ősszel:
(illetve fekete szövetkabát)
És így nyáron:
Nem hordok magassarkút és drága táskám sincsen, csak egy feliratos vászon szatyrom.
Viszont szinte mindenkinek az ilyen nők tetszenek:
A páromat eddig nem zavarta, ahogy kinézek, de mostanában emlegeti, hogy a Dior cipőben és Céline táskával szaladgáló kolléganő milyen csinos.
Már kezdem magam szánalmasnak érezni :(
Az alakom se olyan, hogy bármit felvehessek (főleg nem köldökig kivágott popsit se takaró miniket nem), így még nehezebb.
24n
A párod kezdjen el ismerkedni a kolléganővel, te meg keresel normális pasit akinél nem a felszínes dolgok vannak elől a prioritási listán! :)
39F
Az agyilag egyszerű nőket nem kedvelem, a kedvesem szakasztott úgy él, mint te (csak ő egy boldog kapcsolatban, ahol nem emlegetnek csinos kolleganőket) - se smink, se magassarkú, se flancos márkák.
Akiben van elég, arra fölösleges bármit kenni, vagy aggatni. Ha a párod ezt nem respektálja, hát téged nem respektál már.
A párod vegyen neked Dior cipőt meg Céline táskát (akármi is legyen az) ha neki arra van igénye. XD
Amúgy dolgozol? Mert ha igen, akkor nem hiszem, hogy csak úgy minden további nélkül felvehetnél egy hasvillantós, vagy átlátszó felsőt csak úgy. Engem tuti hazaküldene a főnök átöltözni, szóval nem is lehet csak úgy, minden következmény nélkül stílust váltani. Azért, mert neki most ez tetszik, nem is éri meg. Én a helyedben tuti rákérdeznék, hogy mi ez a hirtelen változás, miért nem tetszik neki az, ami eddig volt.
Hat ha olyan az alakod mint Scarlett Johanssonnak akkor baromi nagy mázliista vagy mert többször is választották a "legszexibb nőnek" meg kiemelték hogy kb tökéletes az alakja. Úgyhogy ez alapján nincs okod pabaszra,sőt.
Ellenben szerintem neked nagy bajod van az önértékeléssel. Ha tetszel úgy magadnak ahogy vagy akkor legyél olyan. Ne mások véleménye változtasson meg.
Ha nem vagy elégedett magaddal akkor meg változtass magadon, azon ami nem tetszik de hangsúlyozom hogy csak magad miatt.
Egyébként meg egy táskától senki nem lesz szebb. Vagyis egy csúnya,igénytelen lány is hordhat magával méregdrága táskát nem lesz tőle szebb, ellenben egy igazán szép nő melegítőben is szép.
És ha a párodnak a dior vagy milyen táska kell akkor vegye meg neked. Csak akkor ne sápítozzon hogy drága.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!