Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a roma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a roma apukával?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik kategóriába írhatnék, erre gondoltam, hátha kapok értelmes válaszokat.

Tanárként dolgozom. Az osztályomba jár egy roma kisfiú. Az apja ilyen tipikus kopasz maffiózónak néz ki, valszeg az is, amilyen kocsikkal jár be a gyerekért. Én eléggé kezdek félni tőle. Két éve kezdődött ez, amikor odakerültem a suliba dolgozni. Többször megnézett, megjegyzéseket tett a külsőmre. Aztán Facebook-on kezdte like-olni a fotóimat. Beállítottam, hogy ne lássa. De valahogyan úgyis megszerzi őket. Legutóbb üzenetekben küldte el nekem, és hozzá a megjegyzéseket, hogy milyen jól nézek ki a képeken. A képeket úgy küldi, hogy az ismerőseimet levágja róla, meg olyanokat, hogy sál a fenekemrt hagyja meg a képen. Nem reagáltam rájuk. De állandóan bejár a gyerekért, bámul és motyog valamit az orra alatt. Szerintetek mit kellene tennem? Kinek szóljak? Vagy ha nem reagálok, abbahagyja?

2018. febr. 3. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Másik kategóriába írtam volna,ez tény.

Ha nem kamu,nincs jogász ismerősöd,aki tudna tanácsot adni?

2018. febr. 3. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
köszönöm nem vagyok nyitott ilyenre ennyit mondj
2018. febr. 3. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem kamu,nincs jogász ismerősöd,aki tudna tanácsot adni,,

Uram isten... a TEK-et ne hívja? Olyanról beszéltek ami megsem történt.

2018. febr. 3. 22:31
 14/15 anonim ***** válasza:
22%

Mi a csudáért nem hasznos a válaszom? Mindenki így csinálja. Aki meg a "privát" pózolós képei miatt vergődik, amiket egy nyilvános oldalra tett fel, felvette ismerősnek azokat, akikkel a munkahelyén kerül kapcsolatba, és a láthatóságot sem állította be, az nem értem mièrt van felháborodva. Akárki leszedheti és darabolhatja a fotóját, de még egy bazi nagy f.rkat is photoshoppolhat a szájához.

Nem korrekt az apuka viselkedése, de te sunnyogtál ahelyett, hogy megmondtad volna határozottan, hogy hagyja abba.

Most tedd meg utólag, ha eddig nem sikerült, a magánéleted meg különítsd el az iskolaival egy facebook profillal IS.

2018. febr. 4. 07:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Első lépésként bátran töröld le magad a facebookról (vagy függeszd fel a fiókod addig)! Én sem vagyok fent és normális, teljes életet élek.

Abban igaza volt az egyik válaszolónak, hogy ha képtelen vagy kiállni magadért és határozottan leállítani valakit, akkor a gyerekek hogy nem cincálnak szét az osztályban? Próbáld meg, hogy nem veszel róla tudomást, ha meg nagyon pofátlan, akkor hajtsd el a francba!

2018. febr. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!