Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti ráírtok egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti ráírtok egy lányra ha ismeretlenül bejelölt csak annyit láttok hogy van csomó közös ismerősötök?

Figyelt kérdés

2018. febr. 1. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Félénk vagyok, nem hiszem. De ha rám írna bármivel, akkor beszélgetnék vele.
2018. febr. 1. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. És nem is fogadom el a jelölést.
2018. febr. 1. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ismerem látásból valahonnan (pl iskola, munkahely), akkor nem, mert felesleges, nem beszélgetni akar, csak bejelölt, mert ismer látásból.

Ha nem tudom, ki ő, akkor megkérdezem, de még nem volt ilyen.

2018. febr. 1. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Kizárólag olyan ismerőseim vannak Fészen, akiket személyesen ismerek. Ismeretlenek nem is tudnának jelölni, mert letiltottam a lehetőséget.
2018. febr. 1. 20:43
 5/5 WheneverYouWant ***** válasza:
Ha tetszik akkor nyilván hiszen elég egyértelmű hogy azért jelölt be mert neki is tetszem.
2018. febr. 2. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!