Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esti elköszönés? Chatelés elhagyása? Többi lent!
Viszonylag még friss, 3 hónapos kapcsolatban vagyok a párommal. Az elején mindig ő keresett messengeren is, szinte percenként írogattunk egymásnak az első pár hétben. A 2. hónapban ez ritkult, már csak pár üzenetet ejtettünk el nap közben egymásnak, de az is előfordult, hogy 8-9 órán át semmit sem írt, pedig fent volt chaten. Alapból nem tartanám fontosnak a messengeres visszaírásokat, de sajnos csak heti 2x tudunk találkozni, így muszáj valahogy fenntartani a kapcsolatot akkor is, mikor nem tudunk találkozni. Telefonon hívni nem igazán szoktuk hívni egymást, maximum ha valami fontos dolog van.
Az utóbbi időben nagyon sokat utazgatott, ezért egyre inkább elmaradt a messengeren való chatelés, volt olyan nap, hogy nem is keresett. Elkezdtem én keresni őt, és mindig nagyon örült neki, egyből kérdezgette, mi újság van velem. De sajnos napi 4-5 üzenet szerintem kicsit kevés ahhoz képest, hogy milyen sok időn át elérhető chaten. Rááadásul régebben mindig ő "hisztizett" azért, hogy köszönjek már el legalább tőle este, hogy jóéjt. Nagy nehezen rászokatm erre az elköszönősdire, erre az utóbbi 2 hétben az összes elköszönésem közül 1-re köszönt el ő is.
Élőben egyébként minden rendben van, mikor találkozunk; érzem rajta, hogy fontos vagyok neki, viszont ha iylen keveset keres ahhoz képest, amit a kapcsolatunk elején tanusított, nem tudom, valóban olyan fontos lehetek-e neki...mert nekem ilyenkor is szörnyen hiányzik, de nem akarok ráakaszkodni sem azzal, hogy mindig elköszöngetek tőle, meg ilyesmi.
Tudom, hogy kezdetben biztosan izgalmasabb volt azért is a beszélgetés, mert alig ismertük egymást, és mindig kiderült valami újdonság a másikról, de nekem azért hiányzik, hogy kicsit többet beszéljek vele.
Veletek volt már hasonló? Mit tettetek? Vagy éppen mit tennétek az én helyemben?
Köszönök minden választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!