Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el őt hogy egy kicsit se hiányozzon?
Van egy srác akivel négy éve jártunk kicsivel több mint fél évet és utána barátok maradtunk.Meg maradt minden köztünk ugyan úgy viselkedésileg stb.. mintha járnánk csak barátságnak hívtuk és 1-2 kapcsolatunk is volt az elmúlt négy év alatt,mind kettőnknek de csak ilyen pár hetesek.Én időközben úgy éreztem mintha még mindig szerelmes lennék belé és ezt közöltem is vele,ő ezt nagyon jól fogadta..tehát a négy év alatt volt szex minden..sokat találkoztunk.A négy év alatt ő lett a legjobb sőt mára már az egyetlen barátom..aki igazán ismer akinek igazán megnyílhatok és akivel elmehetek sétálni vagy elmondhatom neki a gondjaimat és megvigasztal vagy bármi..sajnos van egy nagy probléma ami végig az volt.Hogy neki rettenetes modora stílusa van..önző,lenéző stb..de két hete ez sincs mert nem bírtam tovább,előadta magát msnen és eléggé be olvastam neki!Ő még aznap este ki is mondta hogy a barátságot is végleg felejtsük el és hagyjuk egymást békén.Már volt pár ilyen de két-három nap után max egy hét után kibékültünk.De most nem..Én aznap nem vettem komolyan vagy nem is igazán fogtam fel hogy végleg vége.Másnapra igen mert letiltott msnen és már hiányzott hogy nem tudok róla semmit.küldtem neki smseket meg emailt de vissza irta tök közömbösen hogy el se olvassa egyből törli utána még irtam egy smst majd kaptam egy olyan smst tőlle amiben szépen elhordott lehordott minden pancser gyerekes idiótának és hogy jól döntött.Pedig én csak beszélni szerettem volna vele mert hiányzott...azóta is hiányzik néha pedig tudom milyen ember és már azt is tudom hogy nem vagyok belé szerelmes csak egyszerüen ő volt az egyetlen/ igazi barátom .El kell őt felejtenem mert szerintem gyűlől.De hogyan?!:(
19/L
Mondhatjuk, hogy jártam már hasonló helyzetben. Ha beletemetkezel valamibe, elfoglalod magad, keresel új embereket, akkor könnyebb lesz. Én ezzel a taktikával 4 év alatt jutottam el arra szintre, hogy már egyáltalán nem fáj, ha visszagondolok rá. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!