Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak szívesen tartják el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szívesen tartják el a szerelmüket vagy nem? Irtóztok az otthon ülő nőktől vagy nem?

Figyelt kérdés

Nem a nőt akit dugnak csak vagy hasonló, hanem akit tényleg szeretnek.

Mindenhol mást olvasni.

2018. jan. 31. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%
Én szívesen eltartanék egy lányt, ha bejövünk egymásnak, 48/f
2018. jan. 31. 23:02
 12/16 WheneverYouWant ***** válasza:
52%

Egyértelműen dolgozni kell. Egy kapcsolatban ha közös minden akkor közös a teherviselés is. Dolgozzon velem együtt a jövőnkért vagy menjen a fran cba.

A másik oldal amit olvastál például a gazdag pasik "komoly" barátnői. Na ott nem muszáj dolgozni viszont jól kell kinézni és sokáig tervezni sem szabad a "komoly" kapcsolatot.

2018. febr. 1. 00:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudnék szeretni egy céltalan és lusta nőt.

A válasz 42%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad."

Hmm. Az itteni csajoknak nem számít a pénz... :D

2018. febr. 1. 02:37
 14/16 Ketseg2017 ***** válasza:
39%

Vicc az egész. Vagyis számomra akkora visszaesés az, hogy egy nőnek az a nagy álma hogy kitartott legyen, "szépre" neveli fel magát vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam, 10-ből 10-es testet farag magának (Isten tudja milyen anyagi háttérből hogy őszinte legyek), folyton szép kis tipp-topp megjelenése van, és neki csak az olyan kell aki kitartsa mert ő szép akar maradni, neki az az életcélja hogy kávézgasson Mall-okban barátnőkkel, shoppingoljon, profi kocsikban guruljon, welness helyekre járjon, drága nyaralások, szépségkezelések stb. Ugye a munka az ilyet megtöri, szépségéből veszt... És kell neki a munkamentes stresszmentes élet.

DE felmerül bennem a kérdés, ha a mai nők egy része erre vágyik, akkor mi a **** harcoltak a nők évtizedekkel ezelőtt a jogainkkal kapcsolatban??

Ilyenkor szégyellem magam nagyon...

2018. febr. 1. 07:52
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem itt nem az eltartással van a gond. Hanem azzal, ha valaki egy lusta tetű.

Nekem nem kellene olyan pár nőként sem, aki azt tartja evy eredményes, jól eltöltött napnak, hogy otthon rohadt. Az élet rendje a munka, a fejlődés, a tanulás...

Nővérem és én ilyen szempontból ég és föld vagyunk. Mikor hazaköltözött az exétől hozzánk, más nem láttunk, csak azt, hogy egész nap kávézik és a mobilját nyomkodja. Apa is, anya is kerestek neki munkát kapcsolatokon keresztül, de nem, semmi, nem fogadta el. Én is akartam vele menni erre-arra, mert mégis alig láttam eddig, az is csak ímmel-ámmal ment. Mikor apa befenyített, hogy nem kap kaját, ha nem csinál semmit, akkor inkább nem evett. Hát bocsánat, hogy ezt mondom, de az ilyen emberek a szememben undorítóak... Én sem sokat dolgoztam az életemben, engem is eltartanak itthon még. De azért ha volt munka, mentem, és már a második végzettségemen dolgozok. Neki meg a jogsit is úgy kellett kikönyörögnie a szüleimnek. Pedig okos lány, ügyes is, csak lusta, mint a tetű. Most megint eltartja valami gazdag pasas... Egészségére.

2018. febr. 1. 08:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk azért, mert most a nőknek van LEHETŐSÉGÜK dönteni. Ha akarnak, tanulhatnak és dolgozhatnak, lehetnek karrieristák, érhetnek el sikereket, ami tök szuper, ha valaki erre vágyik. Ha akarnak, maradhatnak otthon, elláthatják a háztartást, gondoskodhatnak a családjukról, ami szintén szuper, ha valaki meg erre vágyik.

A nők nem azért küzdöttek évszázadokig, hogy hadd dolgozzon minden nő, hanem azért, hogy legyen lehetőségük DÖNTENI a saját életükről, hogy akarnak-e dolgozni, vagy sem.

Én egyébként egyetlen nőt ismerek, akit a férje tart el, ő nem csinál semmit azok közül, amiket te írtál, helyette 2 naponta nagytakarít (télen a padlófűtés miatt, nyáron a közeli homokbánya miatt borzasztó sok por van a lakásban, és a fél család allergiás rá - szóval 2 naponta kell úgy takarítani, hogy mindent leszedni a polcokról, letörölni, stb, nem csak végigszaladni a porszívóval, azt napi 1-2-szer kell, és elég nagy a ház), minden nap főz + süt friss péksütit vacsorára & másnap reggelire, a kenyeret is maga süti, nyáron termeszt saját zöldségeket, emellett meg dolgozgat műkörmösként ahogy ideje engedi, amiből a hobbijait, kencéit, ruháit ő maga fizeti magának. Ja, és mikor összeházasodtak a férjével, még mindketten csórók voltak.

Komolyan mondom, fogalmam sincs, hol láttok ti ennyi díszrib---ot, hogy folyton velük példálóztok, de a valóságban közel sem ők az átlag.

Kérdező:

Mindenhol mást olvasni, mert minden férfi más.

Vannak, akik szívesen eltartják a párjukat.

Vannak, akik meg nem tartanák el, max átmenetileg (betegség, munkakeresés alatt).

Nincs erre egyértelmű válasz.

2018. febr. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!