Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? 19L
Most leírom, hogy nekem mi az ami elvárás egy férfitól.
-külsőleg tetszen ( igen beismerem fontos számomra a külső mert a vonzalom szexuálisan a külső alapján indul be)
-kommunikáció( fontos hogy meg lehessen beszélni vele mindent nem veszekedve)
-őszinteség( mivel rettentő őszinte vagyok elvárom ugyanezt a partneremtől is)
-hűség (minek van velem , ha megcsal , akkor mondja meg őszintén hogy már nem akar semmit és hagyjon engem békében élni az életem csalódásmentesen)
-kalandvágyó ( ide tartozhat a spontaneitás is ugyanis imádom az ilyen dolgokat , jó egy olyan társ aki ugyanígy gondolja)
-sportoljon ( igen, ugyanis én személyszerint imádok mindent ami mozgás akár túra , futás , biciklizés stb jó hogyha ő is szereti ezeket a dolgokat.
-legyenek céljai( a céljaink és azok elérései éltetnek minket az ad értelmet az életünknek, ha nincsenek céljaink , akkor jönnek a problémák "mit kezdjek magammal, nem érzem jól magam , senkinek érzem magam" és a többi dolog hogy hasonlítgatjuk magunkat máshoz ahelyett hogy a saját életünkből hoznánk ki a legjobbat.)
-ne legyen féltékeny( ha megvan a bizalom mindkét fél irányából szerintem nincs szükség féltékenységre , had menjen a haverjaival egyet sörözni de akkor se szóljon egy szót sem ha én elmegyek a barátnőimmel valahova.
-határozottság (legyen tisztában az értékeivel , legyen magabiztos, ha véleménye van azt nyílvánítsa ki. )
19. vagyok
Ejha...0%-ra lettem pontozva. Gondoltam, hogy lesz, aki nem ért velem egyet, de azért erre nem számítottam...Nem az zavar, hogy lepontoztak, egyáltalán nem érdekel, hogy mennyi a százalékom stb., csak meglepődtem a reakción, illetve néhány válaszon is. Azért kíváncsi lennék rá, hogy akik szerint a hűség, a kommunikáció, a bizalom, az őszinteség túl nagy elvárás egy kapcsolatban, akkor azok mégis mit tudnak nyújtani.....ezt én komolyan nem értem.
#22 sok itt még a kommunikációra is képtelen kis frusztrált komplexusos nyomi, akik azt hiszik, hogy alanyi jogon jár nekik egy kapcsolat, mert rendes-kedves-normálisak.
Ne vedd magadra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!