Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy félek a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy félek a szerelemtől?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évem nem volt a legjobb, eléggé összetörték a szívem és ez nagyon padlóra vágott. Most nem igazán férne bele még egy ilyen csalódás, nagyon hajtanom kell a suliban, melóban stb.

Megismerkedtem egy sráccal, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire megkedvelem majd. Úgy érzem, hogy hagynom kéne, mert rettenetesen félek, hogy rám fog unni és akkor megint szarul leszek.

Viszont, tudom, hogy nem gondolkodhatok így se.

Szerintetek mit tegyek?:(

2018. jan. 29. 21:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Ne görcsölj feleslegesen. Attól hogy egyszer nagyot csalódtál egyáltalán nem biztos hogy most is fogsz. Ez a srác nem ugyanaz mint a másik, ő egy teljesen új lehetőség.
2018. jan. 29. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Az első válaszadó válasza a jó, Kérdező!

A szerelem semmi jót nem hoz, csak rosszat! Rengeteg energiádat elveszi, és semmit nem ad cserébe, sőt, inkább jól elvesz!

#4 te meg ásd el magad jó mélyre, kérlek, és vissza se gyere, te sóhaj suttyó gyökér. Én is adtam neked mínuszt.

2018. okt. 28. 02:53
 13/13 anonim ***** válasza:

teljesen normális, kérdező

nem véletlenül mondták eleink: "a szerelem = sötét verem"

semmi hasznod nincs belőle, csak kárt okoz, és lelki- meg idegroncsot csinál az emberből

elég csak megnézni, hányan lesznek öngyilkosok miatta, még viszonylag fiatalon is, amikor előttük állna az egész élet!

ki tudja, hány jövőbeli neves tudós, építész, orvos stb. ugrott az intersziti elé, csak mert folyamatosan csalódnia kellett a szerelemben!!!

kerüld, kerüld, kerüld!!!

"Lehet, hogy most jól fogsz járni. Nem törvényszerű, hogy valaki mindig szopóágra kerüljön."

nyúlj bele százszor a konektorba, lehet hogy a 101. alkalommal már nem ráz meg...

ritka hasznos tanács!

"Ne hallgass az #1-re, ez valami mikropéniszes homo frustratus lesz."

te pedig egy ostoba kapcsolatfüggő paresnyákov proli vagy

a piros kezet kaptad is

"Látod, kérdező, ha nem mersz változtatni, pont ilyen kicsinyes frusztrált alak leszel"

hogyne, kisapám, aztán ha belefog, elutasítják, jön majd ide ríni Gyakorira, hogy miért nem kell a nőknek, te pedig jól lealázod majd őt a sárga földig az idióta elvtársaiddal

szeretnéd, mi?

szánalmas véglény, újból piros kezet kaptál

"LÁtod, ez a szerencsétlen 53 %-os kizárta az életéből a szerelmet, és mi a szánalmas kis élete legnagyobb öröme? "Hörr-dörr, nyomok egy mínuszt, milyen nagy legény vagyok!""

a magadfajta sutyerák oltottbohócnak pedig az minden szórakozása a hitvány kis életében, hogy neten trollkodik, az anonimitás mögül, mert ahhoz nyomorék, hogy névvel felvállalja a véleményét

hát kisapám, te igen komoly érv vagy az abortusz mellett, és a szerelem ellen

képzelem, mennyi sikered lehet a szerelemben, ha ekkora ostoba felfújt hólyag vagy...pár bulikirály menőmanó megcucliztat téged a disco rötyijén, és még hálás is lehetsz ennyiért is

megint kaptad a piros kezet, bugyuta pojáca

"Attól hogy egyszer nagyot csalódtál egyáltalán nem biztos hogy most is fogsz. "

ezt ki garantálja???

ja, hogy senki...

ennyi erővel akkor alkoholizáljon, mert milyen kellemes érzés a szalonspicc, biztos nem kap májzsugort...

2019. aug. 14. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!