Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 év korkülönbség sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év korkülönbség sok?

Figyelt kérdés
19/L 29/F

2018. jan. 29. 18:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Sajnos mindig is az idősebbekre buktam,ilyen beállítottságú vagyok,nem tehetek róla 😣
2018. jan. 29. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem sok, meg nem a korkülönbség számít, a fontos, hogy a vonzalom meglegyen kölcsönösen.
2018. jan. 29. 18:44
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha nektek jó, akkor nem sok. Mivel viszont megkérdezted, gyanítom hogy soknak érzed, vagy a környezeted, szüleid vélik annak...
2018. jan. 29. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem sok. Az itt féltékenykedő vénlányok válaszára pedig ne adj, mert nekik savanyú a szőlő és szerintük már egy 29 éves pasinak nem a tini lányok után kellene érdeklődnie. Csak tudnám kik ők, hogy megmondják másnak, mit csináljon? :D
2018. jan. 29. 18:45
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

Nekem nagyon sok lenne.

22L

2018. jan. 29. 18:57
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Nektek kell érezni, hogy sok-e.

Ez pont az a kor szerintem, amikor a pasi már lassan gyereket akar, a csaj pedig bulizni, élni, kipróbálni magát néhány területén az életnek... Megint más két ember között a dolog, ha az egyik 25, a másik 35 éves.

Életkori sajatosságtól függ, hogy sok vagy nem, legalábbis szerintem. Illetve a társadalom nem fogadja el, vagy legalábbis furán néz a felekre, ha megtudja, hogy egy tizenéves egy majdnem harmicassal van együtt.

Nekem volt ismerősöm, aki 5 évet soknak érzett, mert két külön korosztály volt mindkettő fél.

2018. jan. 29. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem sok még fiatalok vagytok mind a ketten.... :)
2018. jan. 29. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem sok én is így vagyok. Ha jól érzed magad, nincsen gond :)
2018. jan. 29. 19:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek,hogy akár negatív akár pozitív volt a válasza,kultúráltan írta le! :)

Nem vagyok bulizós típus,igazándiból pont az van,hogy undorodom azoktól,akiknek a hétvégéi abból állnak,hogy részegre isszák magukat a buliban...Egyik ismerősöm(lány),annyira berúgott,hogy már lányokkal smárolt és semmire sem emlékezett...sajnos a korombeli fiúk többsége ilyen(tisztelet a kivételnek),szóval lehet ez is közrejátszik abban,hogy az idősebbekhez vonzódom,de alapjáraton is ilyen vagyok,kiskoromban (10-12 évesen) is az idősebbek(akkor 18-23) érdekeltek. :)

2018. jan. 29. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem, ha szeretitek egymást amíg a törvényes keretekbe beletartozik teljesen mindegy a kor...
2018. jan. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!