Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A korkülönbség zavarta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korkülönbség zavarta?

Figyelt kérdés
Megismertem egy 10 évvel idősebb férfit. Nagyon szimpatikus volt és érdeklődő. Kérdezett a magánéletemről, a sajátjáról is mesélt és kereste a társaságom. Aztán végül nem lett semmi, pedig mindig lelkes és érdeklődő volt, ha találkoztunk. Nem értem miért. Szerintem kölcsönös volt a szimpátia, ellenkező esetben miért tett volna fel személyes kérdéseket és beszélt volna a saját életéről? Elvált apuka, a gyerkőcnek is bemutatott, meg mesélt róla. Nincs gyerekem, de abban biztos vagyok, hogy nem ismertetném össze akárkivel. Tényleg lelkesnek tűnt, mégsem lett semmi az egészből.
2018. jan. 25. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mi honnan a kóchengeres istennyilából tudjuk hogy a pali miért falsult ki??? Őt megkérdezted?
2018. jan. 25. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem lehet, hogy a gyerekének nem voltál szimpatikus, mert félt, hogy testvére születne?
2018. jan. 25. 20:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, 3 éves gyerkőcről van szó.
2018. jan. 25. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Várj, előveszem a kristálygömbömet...pillanat. Naaa, meg is van, azt mondja, hogy fingja sincs, de hozhat sikert, ha felkeresed és rákérdezel.
2018. jan. 25. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaj már. :) Csak tippeket várok, hátha valaki volt ilyen helyzetben.
2018. jan. 25. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek más idegenekkel is találkoznak. Ha nem a barátnőjeként, párjaként mutatott be, akkor semmi jelentősége nincs.
2018. jan. 25. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavarta volna bármi is? Egyszerűen csak beszélgettetek. Nekem is szimpatikus rengeteg lány és valamiért fele azt gondolja, hogy azért, mert pár személyes témáról is beszélünk, ezért bejönnek.

Pár egyszerű beszélgetés még nem jelent semmit.

2018. jan. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!